ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från Riksbyggen

Expertens tips för lyckad ekonomisk förvaltning

  • – Vi levererar kompletta tjänster, allt från budget till bokslut, säger Shanker Singh, senior financial consultant.

En lyckad ekonomisk förvaltning är den där saker blir gjorda i tid och sköts korrekt. Genom att anlita experter på området frigörs tid till annat – som att ägna sig åt affärerna.

Läs mer om Riksbyggens erbjudande för ekonomisk förvaltning

Löpande redovisning, bokslut, kontraktshantering och lånehantering. Saker som är grundläggande för en fastighets ekonomi. Men också saker som måste göras noggrant och i tid för att affärerna ska blomstra.

På Riksbyggen har man lång erfarenhet av ekonomisk förvaltning åt kommersiella kunder och erbjuder dem en helhetslösning.

– Vi levererar kompletta tjänster, allt från budget till bokslut. Förutom det löpande arbetet arbetar vi också med rådgivning, exempelvis investeringar, skatte- och momsfrågor och arbetar aktivt med kostnadseffektiva lösningar som leder till att kunden kan förbättra sitt resultat, säger Shanker Singh, senior financial consultant.

 Man erbjuder även skatteklassificeringar av fastigheter i samband med nyproduktion och till- och ombyggnader och kan bistå med personal och kompetens om kunden har behov av exempelvis en  ekonomichef eller controller.

– Det är inte särskilt vanligt på marknaden men vi erbjuder den tjänsten om det finns behov för det, säger Shanker Singh.

 En del i ett lyckat samarbete mellan Riksbyggen och kunderna är rapporteringen.

– Det absolut viktigaste är att rapportera i tid och med god kvalitet och det är vi bra på.        En fördel med att anlita Riksbyggen är  att vi finns i hela landet och kan erbjuda våra tjänster var än man befinner sig. Vi har en enorm bredd och erfarenhet inom ekonomisk förvaltning.

 En kund som Riksbyggen arbetar med är SEB:s bostadsfonder Domestica, som har bostadsfastigheter med hyreslägenheter från Östersund till Malmö.

– Med bostadsfonderna, som med våra andra kunder, arbetar vi med långsiktiga relationer. De investerar i och behåller fastigheterna i många år och just långsiktighet är ett av våra övergripande mål, asvlutar Shanker Singh.

 Ta ett helhetsgrepp om förvaltningen

Fakta:

  • Riksbyggen grundades 1940 och är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter.
  • Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare och förvaltar cirka 200 000 bostadsrätter och 100 000 hyresrätter samt kommersiella och offentliga lokaler. Det innebär att mer än en halv miljon människor bor i bostäder som Riksbyggen tar hand om. Sammanlagt har Riksbyggen verksamhet på över 430 orter runt om i landet, från Trelleborg i syd till Karesuando i norr.
  • Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Riksbyggen och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer