ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från Resia Företag

Paolo Roberto: ”Så tränar du smart på affärsresan”

En vecka. Så snabbt går det att skaffa sig nya hälsosamma vanor. Träningsprofilen och entreprenören Paolo Roberto leder oss som reser mycket i jobbet på rätt väg.


Med 200 anställda, 13 företag och tre resdagar i veckan vet Paolo Roberto precis vad han talar om: Det är svårt att få tiden att räcka till. Kanske är det därför hans träningskoncept ”15 med Paolo” rönt en sådan framgång hos de drygt 100 000 svenskar som lever som han lär och de hundratusentals som följer honom på Instagram.  

– Första steget till ett mer aktivt liv är att bara börja – att göra det så enkelt för sig som möjligt och sänka ribban rejält, säger Paolo Roberto.

 Paolos 5 bästa tips för bättre vanor

 Nya träningsvanor
Alla som reser mycket i jobbet vet precis vad han talar om. Flygresor, möten, restaurangbesök, sena kvällar. Och ont om fri tid för eget bruk.

– Att förstöra sina rutiner är den stora konsekvensen av att resa mycket. Men du kan faktiskt skaffa bra träningsvanor även på affärsresan, menar Paolo Roberto som själv väljer att knyta på sig joggingskorna tidigt på morgonen för att sticka ut på en löprunda.

Han är övertygad om att alla kan hitta tid till att träna. Bara man vill:

– Det handlar om prioriteringar och disciplin. Det gäller inte minst affärsresenären som garanterat kommer att sova bättre, ha mer energi, prestera bättre och känna sig mindre stressad tack vare träning. 

 Ät vad du vill
En vecka tar det enligt Paolo Roberto att skaffa sig förbättrade vanor – där träning blir en av sakerna du bara gör. Ungefär som att borsta tänderna varje morgon. 

På köpet kan du unna dig att äta den mat du vill, även om Paolo i möjligaste mån undviker läsk och onödigt socker. 

– Det här med att följa en diet fungerar inte i längden. Att aldrig få äta en pizza skulle inte vara ett liv för mig. Det finns ingen magisk mat, utan det handlar om den totala mängd du äter under en dag.

Läs mer: Här är Paolos 5 bästa träningstips

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Resia Företag och ej en artikel av Dagens industri

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies