1515
Annons
Innehåll från RCO SecurityAnnons

Förbättrad säkerhet hos alla företag med RCO Security

RCO Security erbjuder smarta och säkra lösningar.
RCO Security erbjuder smarta och säkra lösningar.

När det kommer till system för säkerheten i fastigheten är många måna om att ha ett så välutvecklat och smidigt sådant som möjligt. Antalet produkter och tjänster är många på marknaden, och att hitta rätt kan vara en stor utmaning. Säkerhetsföretaget RCO Security erbjuder smarta och säkra lösningar för en trygg och smidig vardag.

Så gott som alla är i behov av säkerhetslösningar i någon form, vare sig det gäller ett mindre lås eller ett omfattande säkerhetssystem. Ända sedan starten 1976 har RCO Security erbjudit olika former av lösningar till både kommuner och mindre företag.

– Vi lägger alltid ett stort fokus på de regelverk som finns, för att uppnå de krav som kunderna har. Samtidigt uppmärksammar vi alltid deras enskilda behov och skräddarsyr våra produkter därefter, berättar Robert Lindgren, försäljningschef för Region Syd på RCO Security.

Högsta säkerhetsklassen

I en tid där digitaliseringen genomsyrar alla former av branscher och dess lösningar, vill allt fler digitalisera sin verksamhets alla delar. Den viljan innebär enligt Robert Lindgren stora utmaningar för RCO Security.

– Att utveckla smartare lösningar samtidigt som de görs klassade och godkända är utmanande. Det är som alltid av högsta vikt att upprätthålla högsta möjliga säkerhet för oss. Våra larmsystem är i dag godkända till klass tre och fyra, och vi har nyligen tillverkat en ny elektronisk låscylinder, LockR Cylinder, som uppnår låsklass fem, vilket är den högsta nivån som går att uppnå.

Det finns mycket att vinna på i form av smartare och mer digitala lösningar i arbetsvardagen. Genom till exempel RCOs produkt LockR Cylinder tillsammans med en RFID-tagg kan företag ersätta den mekaniska cylinder som finns till vardags, och behålla det befintliga låshuset. På så sätt kan den ansvarige enkelt administrera vilka användare som får komma in genom dörren, och skapa spärrlistor vid behov. 

– Det blir också en väldigt enkel installation som inte är så tidskrävande som många tror. Dessutom kan säkerheten utökas när företag kan bestämma vilka personer som får ta sig in i specifika områden. Vill man inte att det ska gå att ta sig in efter en viss tidpunkt är det fullt möjligt, samtidigt som de återigen kan göra undantag för den med behörighet. Vi kan även öka säkerheten ytterligare ett steg i form av pinkoder och dylikt.

Kopplas systemet ihop med RCOs integrerade larmsystem är det även enkelt för, som Robert Lindgren säger, vanliga användare utan gedigen kunskap att förstå vad som händer i byggnaden. Visuella lamppaneler visar vad som händer i fastigheten; när det går larm eller när man larmar på. Den grafiska larmpanelen är enligt RCO en unik sådan som kan påvisa var i fastigheten ett larm går, samtidigt som den även håller högsta säkerhetsklass.

Gör övervakningen enkel

För företag som behöver larma specifika områden finns produkten R-Touch. Här blir övervakningen både trygg och enkel, och kan förstås och användas av alla. Enligt Robert Lindgren är hanteringen av larm något som många kan anse obehagligt, och RCO har därför försökt förenkla användandet så mycket som möjligt.

– Det som gör oss tämligen unika är att vi samlar mycket funktionalitet i ett och samma system, vilket ger möjlighet att utvecklas ihop med systemet. En bostadsrättsförening med vårt system har exakt samma system som en högsäkerhetsavdelning som också använder oss. Det handlar om vilka funktioner man väljer att sätta in, och passar därför både den lilla och den stora användaren, avslutar han.

Läs mer om RCO Security här

Mer från RCO Security

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med RCO Security och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?