1515
Annons
Innehåll från PageroAnnons

Pagero om hybridarbetsplatsen som digital accelerator

Bengt Nilsson, vd på Pagero.
Bengt Nilsson, vd på Pagero.

Behovet av en flexibel arbetsplats har påskyndat digitaliseringen för företag. En ny verklighet där företagskommunikation inte är beroende av kontorsbaserade eller manuella uppgifter öppnar upp nya möjligheter för effektivisering. Pagero adresserar de växande behoven med en världsomspännande plattform för företagskommunikation – Pagero Network.

– Digitalisering av företagskommunikation är numera såväl en nödvändighet som en språngbräda, säger Bengt Nilsson, vd på Pagero.

Pagero utvecklar ett nätverk som låter köpande och säljande företag kommunicera affärsdokument, såsom fakturor, ordrar och betalningsinstruktioner m.m, digitalt och automatiskt direkt via sina affärssystem. Genom att koppla sitt företag till plattformen når man idag miljontals företag världen över. 

Men nätverket är bara en av alla de tjänster som Pagero erbjuder; produktportföljen innehåller applikationer och tjänster för att automatisera processer och utnyttja värdet av korrekta och tillförlitliga data. Appliceringsområdena skiljer sig dock mellan branscher – och länder.

– Just nu används våra system till exempel på sjukhus i Tyskland för att öka patientsäkerhet och spårbarhet i leveranskedjan. Andra kunder investerar i Pagero med ambition att automatisera processer eller minska sin miljöpåverkan. Det finns många olika appliceringsområden, säger Bengt Nilsson.

Digitalisering är en nödvändighet

Utöver den pågående utvecklingen mot framtidens arbetsplats är lagkrav en stor accelerator. Med ambitionen att förbättra skatteefterlevnad inför länder världen över lagkrav på elektronisk fakturering och skatterapportering. 

– Lagkrav är ännu en faktor som gör digitalisering av företagskommunikation nödvändig. Vi tror på att företag kommer att kommunicera med varandra digitalt på samma vis som människor gör privat – digitalt, säkert och i realtid, säger Bengt Nilsson.

Den nya verkligheten innebär stora möjligheter

De senaste åren har Pagero expanderat till att bli en global aktör med kontor över hela världen, och med tanke på digitaliseringens framfart ser de inga hinder för att bli marknadsledande. 

– Vårt erbjudande idag är sådant som företag i framtiden kommer ta helt för givet. Den hybrida arbetsplatsen är här för att stanna – och med den växer behovet av digitaliserad företagskommunikation, avslutar Bengt Nilsson.

Om Pagero

Pagero erbjuder ett Smart Business Network som kopplar ihop köpare och säljare världen över för automatiserad och säker kommunikation av affärsdokument (t. ex. ordermeddelanden, fakturor och betalfiler) i enlighet med lokala regler. Pageros öppna nätverk, i kombination med ett stort utbud av appar, hjälper företag att effektivisera sina köp- och säljprocesser samt dra nytta av korrekta och tillförlitliga data. Erbjudandet är globalt och oberoende av företagsstorlek, bransch och affärssystem.

Läs mer på pagero.com 

 

Mer från Pagero

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Pagero och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?