Hoppa till innehållet

Annons
Innehåll från Office Depot SwedenAnnons

Office Depot har allt för kontoret

Papper, pennor och produkter till pentryt? Ja. Men sedan ett tag tillbaka satsar företaget även stort på inredning.

Att anlita en inrednings- eller arkitektfirma för att skapa ett attraktivt kontor kan bli dyrt. Samtidigt är vissa möbelaffärer rätt begränsade när det kommer till att skapa en inspirerande och personlig arbetsmiljö. Där vill Office Depot i stället bli det självklara valet.

– Inredning är kanske inte det som folk förknippar oss med i första hand, men vi har ett omfattande sortiment av detta också, säger Ulrika Bergman, kategorichef på Office Depot.

Linda Åkeson, som också är kategorichef på Office Depot, berättar att satsningen på inredning är i uppstart och att de kommer fortsätta att utveckla denna del framöver.

Den optimala arbetsplatsen

Det är många komponenter som behöver harmonisera för att ett kontor ska upplevas som trivsamt. Först och främst måste det finnas förutsättningar för att må bra. Arbetsställning ska exempelvis kunna varieras med ett höj- och sänkbart skrivbord och en stol som går att ställa in. Vidare bör man säkerställa bra belysning och ljudnivå.

Ordentlig förvaring, gröna växter samt visuella och taktila inslag – så som färger, trä och textiler – är annat som skapar trivsel och energi.

– Det är viktigt med ergonomi och funktion, men också att inte glömma av allt det andra. Atmosfären ger arbetsro och motivation, vilket ökar effektiviteten också, säger Linda Åkeson.

Trivsel gör arbetsplatser attraktiva

Att få personalen att vilja komma in till kontoret är något som kan bli en utmaning efter pandemin eftersom många har vant sig vid att jobba hemma.

– Då är det ännu viktigare än tidigare att arbetsgivare erbjuder något mer för att motivera medarbetarna till att vilja vara på kontoret, säger Linda Åkeson.

Ulrika Bergman är inne på samma spår.

– När vi kommer tillbaka till våra gemensamma kontor måste vi skapa en arbetsmiljö som uppmuntrar till kreativa möten och möjliggör det flexibla hybridarbetet. Oavsett om man jobbar hemma eller på kontoret så är det arbetsgivarens ansvar att förebygga ohälsa, betonar hon.

Finns med hela vägen

Utöver att vara en fullständig leverantör av allt som hör till kontorsmiljöer, så kan Office Depot även skräddarsy delar av sitt sortiment. Detta genom att erbjuda till exempel olika textilval på stolar och soffor samt flera sorter av träslag på bord. Dessa specialanpassningar beställs enkelt via Office Depots säljare.

Ytterligare tjänster som Office Depot tillhandhåller är bland annat hjälp med montering och finansiering.

Om Office Depot
Office Depot – ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via butiker, Internet och säljkår – är kontorets one-stop-shop med tusentals varor och snabba leveranser. I deras breda sortiment kan såväl privatpersoner som företag köpa inredning, material och tjänster för ett enklare kontorsliv.

www.officedepot.se

Mer från Office Depot Sweden

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Office Depot Sweden och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera