1515
Innehåll från OffertwayAnnons

Så får du kontroll på dina företagsavtal – 5 råd för snabbare och tryggare beslut

Många företagare upplever att det är svårt att få kontroll på sina avtal för mobil och bredband. Utan synlig förklaring kan det skilja mer är 40 procent i månadskostnad – för abonnemang med samma innehåll, hos en och samma operatör. Här är Offertways bästa tips för att ta rätt beslut.  

Läs mer om vägen till rätt avtal 

1. Se över företagets behov 

Det finns många aspekter att ta hänsyn till i valet av ett företagsabonnemang, bland annat operatörernas täckning, surfvolym, behovet av mobil växel och villkor och priser i utlandet. Därför är det viktigt att fundera igenom vad företaget verkligen behöver – i dag och i den närmaste framtiden. 

2. Vad saknas i förtagets nuvarande lösning? 

Behöver ni mer än telefoni och bredband, till exempel digitala körjournaler som håller ordning på fordonsflottans körningar eller en växel? En mobil växel är i dag lönsamt för de allra flesta företag eftersom den förenklar samtalshanteringen och ger en bättre kundservice.  

3. Jämför olika leverantörer 

Funktion och pris kan variera mycket så det lönar sig att jämföra leverantörer och deras abonnemang. I snitt kan det ge kostnadsbesparingar på 40 procent.  

4. Försök att skapa en helhet för företagens abonnemang 

Genom att samla olika abonnemang i en paketlösning blir det lättare att få kontroll över kostnader och villkor. Antalet kontaktpersoner minskar och det blir lättare att få bra service. 

5. Se över avtalen med cirka med 18-24 månaders mellanrum

Det ger dig kontroll på företagsabonnemangen också på längre sikt. Både teknik och priser förändras snabbt och då är det viktigt att hänga med i svängarna för att ha de bästa avtalen. 

Läs mer om vägen till rätt avtal 

 

Mer från Offertway

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Offertway och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?