ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från NOWO

Spara när du handlar? Så här fungerar det

  • Rutger Selin, VD NOWO

Kanske låter det som en omöjlig ekvation, men visst fungerar kombinationen av att handla och spara samtidigt. För om du ändå måste köpa något, varför inte passa på att shoppa smartare.

Så fungerar NOWO

För att uppmuntra till ökat sparande samtidigt som man gör sina nödvändiga inköp har den svenska sparplattformen NOWO skapat en virtuell affär: NOWO-butiken.

Här kan man mingla runt bland 1 000 anslutna butiker och botanisera bland välkända varumärken och produkter – från livsmedel och träning till skönhet och hälsa – och samtidigt få återbäring för allt man handlar online.

Varje vecka listas också de kampanjer som för tillfället resulterar i högst utdelning.

Spara utan att försaka

Återbäringen sätts in på kundens fondkonto. Enligt NOWO är det här extrapengar som varje medlem får utan att egentligen ha behövt försaka eller göra något extra. Medlemskapet är kostnadsfritt och aktiveras genom att man laddar ner NOWO-appen och svarar på några kontrollfrågor.  

– Att kunna spara när du handlar är sant, trots att det låter omöjligt. Handla som vanligt, men gör det via NOWO och få återbäring varje gång som tack till din pension. Det är hela vår idé, förklarar NOWO:s vd Rutger Selin.

Anpassa ditt sparande

Med No Worries-kortet tar man återbäringen ett steg längre. NOWO kallar det för autospar, en unik funktion kopplat till ett helt vanligt Mastercard. Kortet ger helt enkelt medlemmen möjlighet att själv anpassa sitt sparande till sin konsumtion genom att välja att autospara en viss procent på varje köp. Ett sparande som anpassar sig efter konsumtionen.   

Rutger Selin ger ett exempel:

– Säg att du handlar för 10 000 kronor i månaden, och att du valt 10 procent i autospar. Då får du en räkning på 11 000 kronor, varav 1 000 kronor går direkt till ditt eget sparande.

Ladda ner NOWO-appen och läs mer om olika sätt att spara

Appstore

Google Play

 

Alla investeringar är förenade med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i en fond kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. För det fall Du önskar investera i fonden/någon av våra fonder finns information i form av Faktablad och Informationsbroschyr att tillgå på vår hemsida: www.tellusfonder.se.

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med NOWO och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer