1515
Innehåll från Nordier Property AdvisorsAnnons

Nordier Leasing & Development växlar upp i Malmö

John Larsson, Senior Leasing Manager och Jonatan Arnsberger, Leasing Manager
John Larsson, Senior Leasing Manager och Jonatan Arnsberger, Leasing Manager

Fastighetsrådgivningsbolaget Nordier satsar hårt på Sveriges mest spännande och expansiva region.

Egentligen är det alldeles för sällan John Larsson och Jonatan Arnsberger hinner njuta av sitt vackra sekelskifteskontor vid Gustav Adolfs torg i Malmö. För som Nordier Leasing & Developments två man starka Malmö-avdelning handlar arbetsdagarna mest om att vara ute på fältet. Att träffa befintliga och potentiella kunder, titta på lokaler och inte minst hålla koll på vilka lägen som är attraktiva nu och i framtiden.

– För våra kunder är det viktigt med personlig kontakt, någon som har gott renommé här och inte minst som kan marknaden. I slutändan handlar ju affärer ofta om personkemi, säger John Larsson.

Med från starten 

Han har arbetat på Nordier i snart nio år och var alltså med och byggde upp Malmö-avdelningen, i princip som ett enmanskontor. Men sedan ett drygt halvår har han sällskap av Jonatan Arnsberger, Leasing Manager.

– Malmö är en expansiv region där det händer mycket spännande just nu, så det är rätt tillfälle att stärka teamet, säger John Larsson.

Jonatan är utbildad inom Business Management på IHM och Internationell marknadsföring vid Copenhagen Business Academy.

– Jag har varit nyfiken på fastighetsbranschen länge och följt Nordier från sidan under några år. Sättet Nordier arbetar på går hand i hand med mina egna värderingar kring hur kontakt med uppdragsgivare och kunder bör hanteras, säger Jonatan Arnsberger.

Malmö förändras

Johan Larsson har varit Nordier trogen nästan ända sedan han tog examen inom Fastighetsföretagande vid Malmö Högskola 2012. Under åren har han sett hur lokal- och uthyrningsmarknaden har förändrats.

– Närheten till Köpenhamn, och även till Lund, innebär att Malmöregionen blir alltmer attraktiv även för de riktigt stora. Vi är ett litet och flexibelt team som hela tiden har örat mot marknaden för att se och förutse förändringarna, säger John Larsson.

Nordiers marknad i Skåne sträcker sig från Helsingborg i norr till Trelleborg i Söder och även inåt från kusten till orter som Lund och Staffanstorp. Under 2020 hyrde Nordier ut 20 820 kvadratmeter i regionen.

– Vi sparar tid åt kunderna genom smidiga processer. Vi brukar säga till kunderna att låta oss göra det vi är bäst på, alltså att ta fram rätt lokal för rätt behov, så kan de fokusera på kärnverksamheten, säger Jonatan Arnsberger.

Läs mer om Nordier Leasing & Development verksamhet här

Faktatext:

Nordier Property Advisors

Nationellt fastighetsrådgivningsbolag grundat 2008, och har cirka 30 anställda i Stockholm och Malmö. Nordier erbjuder rådgivning inom Transaktion, Värdering samt Uthyrning & Utveckling.

Nordier Property Group omsatte under 2019 58,2 miljoner kronor.

https://www.nordier.se 

 

Mer från Nordier Property Advisors

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Nordier Property Advisors och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?