1515
Innehåll från Nordier Property AdvisorsAnnons

Nordier är på plats där tillgångarna finns

Johan Hane och Olof Rotbring, Nordier Property Advisors.
Johan Hane och Olof Rotbring, Nordier Property Advisors.

Närvaro i hela landet, långsiktiga kundrelationer och ständig kontakt med investerarmarknaden är grundpelare för lyckade fastighetstransaktioner. Det menar Olof Rotbring, transaktionschef på Nordier Property Advisors.

För Olof Rotbring startade karriären inom fastighetstransaktioner på Lundberg & Partners efter en lantmäteriexamen från KTH 2005. 2014 gick han in som partner i Nordier. Sedan i fjol leder han företagets transaktionsavdelning med stor framgång. Olof Rotbrings team samlar expertis inom sälj- och köprådgivning och bistår även med strategisk rådgivning.

– Det jag har tagit med mig under hela karriären är vikten av närvaro i regionstäderna. Även om köparna är större noterade och onoterade fastighetsbolag eller internationella aktörer behöver vi vara på plats där tillgångarna finns, säger Olof Rotbring och fortsätter:

– Vi ska vara relevanta rådgivare för de lokala och entreprenörledda bolagen och hjälpa dem att placera sina tillgångar hos de mest framåtlutade investerarna, regionala eller nationella. Här är tillgängligheten avgörande, så vi drar oss inte för att gå upp klockan fyra för att kunna delta på morgonmöten i regionstäderna. Detta är ett framgångsrecept – i dag har vi en avslutningsfrekvens på 98 procent på alla påbörjade uppdrag.

Processinriktat arbete för ökat kundfokus

För Nordier, som har målet att alltid leverera fem procent mer än vad kunderna förväntar sig, är förbättringsarbetet centralt. När Johan Hane tillträdde som vd i mars 2018 fick han därför uppdraget att kvalitetssäkra och vidareutveckla företagets kundfokusprocesser. 

– Genom vårt sätt att jobba processinriktat kan rätt beslut tas i rätt del av organisationen. Det gör oss effektiva och ger oss mer tid att jobba med kunder, vilket är en del av vårt +5%-koncept, skillnaden som gör skillnaden, säger han.

Stärker upp teamet

För att stärka Nordiers position ytterligare har två nya projektledare välkomnats till transaktionsteamet under 2020. Men behovet av kompetens är ännu inte mättat.

– Vi strävar efter att vara den mest attraktiva plattformen att genomföra fastighetsaffärer inom. En naturlig följd av detta arbete är ökad efterfrågan på vår kompetens från kunderna. Det behöver vi möta med fler affärsdrivna projektledare, konstaterar Olof Rotbring.

Läs mer om Nordiers transaktionsteam här.

Om Nordier Property Advisors: 

Nordier Property Advisors är ett nationellt rådgivningsbolag med cirka 30 anställda och kontor i Stockholm och Malmö. Nordier erbjuder rådgivning inom Transaktion, Värdering samt Uthyrning & Utveckling. Hela verksamheten genomsyras av +5% – en vision om att genom stort engagemang, kunskap och närvaro hela tiden leverera mer än vad som förväntas. 

 

Mer från Nordier Property Advisors

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Nordier Property Advisors och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?