ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från NGM

Tillväxt i ditt företag – då attraheras rätt kompetens

  • NGM:s vice vd Tommy Fransson.

Rätt kompetens är a och o för att nå framgång som företag. Men eftersom konkurrensen är hård om arbetskraften idag är det viktigt att utmärka sig som arbetsgivare. Ett sätt att göra det på är att ta sitt bolag till börsen.

– En börsnotering gör det enklare att skaffa kapital för att fortsätta växa och tillväxt bidrar i sin tur till att fler vill arbeta på ditt företag, säger NGM:s vice vd Tommy Fransson.

Unika möjligheter till kapital, likviditet och synlighet – läs mer om NGM:s plattform här

I en värld där kampen om kompetens är hårdare än någonsin är det viktigt att sticka ut som företag. Genom att notera ditt bolag på börsen ökar du både kännedomen om företaget och stärker varumärket.

– Företag på börsen har ofta höga ambitioner och stort fokus på tillväxt, vilket många attraheras av. Det är både kul och stimulerande att vara med på en börsresa, speciellt eftersom det ibland kan finnas möjligheter till eventuellt delägande i bolaget för medarbetarna, säger den svenska börsen NGM:s vice vd Tommy Fransson. 

Transparens ökar trovärdigheten
När du noterar ditt bolag på börsen kommer det att bli mer ingående granskat än ett onoterat bolag. Transparensen ökar bolagets trovärdighet, vilket inte bara uppskattas av potentiella medarbetare, utan även av kunder och leverantörer.

– Precis som transparens är synlighet viktigt för att en notering ska bli lyckad. För att de noterade bolagen ska bli journalistiskt bevakade har vi ett samarbete med nyhetsbyrån Finwire. Det innebär att all kommunikation som bolagen går ut med får redaktionell bevakning, säger Tommy Fransson och tillägger:

– Vi ser även till att underlätta kommunikationen mellan bolagen och kapitalmarknaden ytterligare genom att erbjuda både analyssupport och IR-support.

Stärk varumärket utomlands
Om ditt bolag planerar på att expandera internationellt är en notering på NGM – tack vare ett samarbete med Börse Stuttgart – även en möjlighet att göra företagets aktier tillgängliga på utländska marknader. Något som i sin tur kan göra det lättare för ditt bolag att även locka kompetens från andra länder.

– Vid en parallellnotering på Börse Stuttgart får du tillgång till vårt marknadsföringspaket, vilket är av stor vikt för att stärka varumärket och få upp intresset för aktien. Genom att kommunicera kring ditt bolag i våra olika kanaler hjälper vi dig att nå ut till investerare. Vi ser exempelvis till att bolaget syns på webbsidor och i nyhetsbrev som tyska investerare ofta använder för att hitta nya investeringar.

Unika möjligheter till kapital, likviditet och synlighet – läs mer om NGM:s plattform här

Om NGM
Nordic Growth Market NGM AB (NGM) är en auktoriserad börs med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. NGM erbjuder idag handel i över 12 000 olika värdepapper som till exempel aktier, obligationer, AIF:er och derivat. Börsen är ett helägt dotterbolag till Börse Stuttgart, Tysklands ledande börs för privata investerare. NGM:s unika erbjudande syftar till att hjälpa Nordiska SME-företag till bästa möjliga tillväxt. För mer information om NGM, besök www.ngm.se. Följ oss på LinkedIn och Twitter.

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med NGM och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer