ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från Netonnet

Så blir du av med tv-bänken för gott

  • One Connect Box kan placeras var som helst – den smarta lösningen gör att du inte behöver ha apparater och boxar kopplade direkt in i tv:n.

Sladdhärvor och otympliga tv-bänkar. Är du också trött på att inreda vardagsrummet med hänsyn till tv:n? För att lösa problemet har Samsung QLED TV en enda kabel – One Invisible Connection.

Sugen på Samsung QLED TV? Hos NetOnNet kan du kolla priset och läsa mer

I Norden köper vi större tv-skärmar än i resten av Europa. Men oavsett storlek smälter Samsung QLED TV in i rummet på ett stilrent sätt, och ger dig möjlighet att möblera och inreda precis som du vill. All data och ström går nämligen via en enda lång kabel, vilket innebär att utrymmet under tv:n frigörs.

 Kabeln är bara cirka fyra millimeter bred och plasten transparent; kabeln tar därför upp färgen på väggen bakom, och blir alltså nästintill osynlig.

– En fin tv-vägg och frihet att inreda rummet utan hänsyn till sladdtrassel och tv-bänkar uppskattas enormt av kunderna, berättar Henrik Ekelund, sortiment- och försäljningschef på NetOnNet som säljer Samsung QLED TV.

 – Samsungs One Invisible Connection är en riktigt bra lösning. Du behöver bara dra den enda tunna kabeln till One Connect Box, en liten låda där alla inkopplade externa enheterna finns samlade. Och eftersom den medföljande transparanta kabeln är fem meter kan du enkelt placera boxen där det passar dig. Om fem meter inte räcker så finns en 15 meter lång kabel att köpa som tillbehör.

 Skärmen smälter in i väggen
Det är inte bara den tunna sladden som nästan ”försvinner” mot väggen. Nu kan även själva tv-skärmen smälta in i inredningen på ett sömlöst sätt. Med hjälp av den nya funktionen Ambient Mode, som har en egen knapp på fjärrkontrollen, förvandlas Samsung QLED TV till en vacker inredningsdetalj.

 Du kan bland annat välja en interaktiv bakgrund i form av ett målat berglandskap vars färger ändras utifrån dygnet och vädret, eller skapa ett fotokollage av dina egna bilder. Du kan också ha väggen bakom som bakgrundsbild, och för de som har en enfärgad vägg finns förladdade färger att välja mellan. Skärmen blir med andra ord som en del av väggen visuellt.

 Djupare svärta
Samsungs QLED TV tar även själva tv-upplevelsen till en ny nivå. Något som många teknikexperter håller med om. Nyligen fick Samsung tre prestigefyllda priser då test- och nyhetssajten Ljud & Bild utsåg ”Årets bästa tv 2018-2019”.

”Samsung-skärmen har ett dynamiskt omfång från mörkaste mörker till ett bländande ljus som överträffar det mesta vi har sett” är ett av testjuryns omdömen.

 Henrik Ekelund, NetOnNet:

– Den största fördelen med Samsung QLED TV är den exceptionellt ljusstarka bilden, som också klarar att återge 100 procent av färgvolymen. Det innebär att färgerna på tv:n fortsätter att vara klara och korrekta oavsett om det är en mörk eller ljus bildsekvens, och även när det är ljust i rummet.

 Garanti mot inbränningsskador
Samsungs QLED TV – som är baserat på LCD teknik – är naturligt resistent mot inbränning. Filmer med svarta kanter, kanaler med fasta logotyper eller spel med statiska menyer kan annars vara innehåll som riskerar att orsaka inbränning på andra typer av tv-skärmar.

 – Är man som kund orolig för det här så är det en stor trygghet att veta att Samsung erbjuder 10 års garanti mot inbränningsskador för 2018 QLED TV, säger Henrik Ekelund, NetOnNet.

 Sugen på Samsung QLED TV? Hos NetOnNet kan du kolla priset och läsa mer

Det här är QLED TV
Skärmen har ett skikt av nanokristaller, kallade quantum dots, som tillsammans med bakgrundsljuset skapar de tre grundfärgerna rött, grönt och blått. Tack vare den höga effektiviteten kan färgerna återges med stor ljusstyrka. Detta gör att tv:n kan återge hela färgrymden till 100 procent.

  Fördelar med QLED-tekniken:

  • Ljusstyrkan. ”Den har en fantastisk förmåga att visa bra bild oavsett ljusförhållanden så du kan se på TV både när det är ljust eller mörkt i rummet.”
  • Färgomfång. ”Visar rena och starka färger i alla typer av bilder, oavsett om de är väldigt mörka eller ljusa.”
  • HDR. ”QLED TV passar särskilt bra för HDR (High Dynamic Range), och hjälper till att lyfta fram färger och detaljer i de ljusa och mörka områdena i bilden.”

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Netonnet och ej en artikel av Dagens industri

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies