1515
Annons
Innehåll från MitsubishiAnnons

Bilen som arbetsplats? Så utrustar du den bäst

Många tillbringar mycket tid i bilen, speciellt när den används som arbetsplats.

Därför är det viktigt att man har det bra bakom ratten.

Det här tog Mitsubishi fasta på när de byggde den nya generationen av pickupen L200.

Mer om Sveriges nyaste pickup

Pickuper är arbetsfordon som ska klara tuffa uppdrag med mycket last och tunga släpvagnar. Ofta dessutom i besvärligt väglag som ibland kräver fyrhjulsdrift. Kunderna kräver också bra komfort, hög säkerhet och modern utrustning som gör resorna trevligare, oavsett om man har bilen på jobbet eller reser med familjen.

Nya Mitsubishis L200, som nu lanserats i Sverige, är byggd för att klara kraven. Jämfört med tidigare generationer av modellen har komforten, säkerheten och utrustningen vässats – samtidigt som bilen står pall för hårda arbetsdagar.

Dubbelhyttens kupé har klassledande utrymmen för förare och passagerare. Även i baksätet har vuxna gott om plats för både ben och huvud. Praktiska förvaringsfack – dessutom med inbyggda USB-portar för telefoner och skärmar – finns i bilen och gör det lätt att hålla koll på de saker man behöver ha med sig.

Teknik för enklare vardag

I nya Mitsubishi L200 finns också en hel del teknik som underlättar i vardagen. Telefonsamtal, musik och navigering styrs smidigt med smartphone link display som dessutom stöder Apple Carplay. Enkel och tydlig grafik på skärmen gör att man slipper trixa för mycket och släppa blicken från vägen.

Till Mitsubishi L200 finns en 360-graderskamera som underlättar vid parkering.

Fyrhjulsdrift, automatisk klimatanläggning, farthållare, regnsensor och en hel del annan utrustning är standard.

Den här pickupen har också tagit ytterligare ett kliv för att utmana som familjebilsalternativ, det är säkerhetstänket ett bevis för.

L200 har en rad säkerhetssystem, några exempel är automatiskt kollisionsvarningssystem, dödavinkel-varnare, varningssystemen för backning och oavsiktlig acceleration och bältessträckare. Här finns också sju krockkuddar och ett stabiliseringssystem som hjälper till när man kör med släp. 

Mer om Sveriges nyaste pickup 

 

Mer från Mitsubishi

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Mitsubishi och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera