1515
Annons
Innehåll från MetaAnnons

Så lyckas du med hållbara lösningar på aktuella utmaningar

Johanna Norlin, Lars Lidén och Anna Bengtsson – tre av Metas kompetenta konsulter.
Johanna Norlin, Lars Lidén och Anna Bengtsson – tre av Metas kompetenta konsulter.

Konsultbolaget Metas mission är att – genom verksamhetsutveckling och kvalitetssäkrad informationshantering – stötta sina kunder i synnerhet, och lyfta branschen i allmänhet.  

Meta arbetar nära sina kunder för att hitta de bästa lösningarna för deras specifika behovsbild. De föredrar öppna gränssnitt och transparens, och angriper problemområden rakt på sak. 

– Vi fungerar ofta som kundernas ”förlängda arm” i områden där de vill utveckla och effektivisera verksamheten. Med mer än 30 års branscherfarenhet, och metoder anpassade utefter varje kunds förutsättningar och visioner, möter vi komplexa problem med enkla och hållbara lösningar, säger Rikard Lindberg, vd på Meta.

Kunden i centrum

Genom att sätta kunderna i centrum och identifiera informationsbehov, utmaningar och möjligheter, bistår Meta sina kunder med en rad flexibla tjänster.

– Vi arbetar bland annat med processutveckling, systemstöd, strategier för utveckling och förvaltning av byggnader, digitalisering och informationshantering. Oberoende från leverantörer och med djup kunskap om möjligheterna på marknaden utgör grunden för att identifiera och realisera smarta lösningar för arbetssätt, organisation och system, säger Rikard Lindberg. 

Meta som partner

Med Meta som partner blir du framgångsrik med din affärsstödsutveckling. 

Få ut maximal effekt ur verksamhetsförändringen

1. Identifiera verksamhetsbehovet och beskriv målet.

2. Kartlägg gapet mellan nu- och börläge och ta fram en handlingsplan.

3. Genomför förändringen som ett projekt, med fokus, beslutsamhet och tempo.

4. Förvalta resultatet väl så att det får bestående effekt och fortsätt med ständiga förbättringar.

Så arbetar Meta med förändringsledning

Hållbar utveckling

Meta skapar lönsamhet på riktigt och befäster långsiktiga modeller som tillåter framgångskurvan att fortsatt peka uppåt. 

– Många kunder väljer också att anlita oss i sitt krav- och utvärderingsarbete som inköp och upphandlingsstöd. Där har vi en stark position på marknaden med våra erfarenheter och insikter för hållbar utveckling, säger Rikard Lindberg och avslutar: 

– Vi har förmånen att arbeta med många inspirerande kunder med höga ambitioner, vars förtroende möjliggjort givande framgångsresor, som exempelvis införandet av Svenska kyrkans nationella fastighetsregister.

Fakta om Meta 

Meta är ett av Skandinaviens ledande konsultbolag inom affärsstödsutveckling för serviceorganisationer och fastighetsbranschen. Med lång erfarenhet av verksamhetsutveckling och handfast problemlösning hjälper Meta sina kunder att förbättra affärsprocesser och effektivisera det dagliga arbetet. Läs mer om Meta här! 

 

Mer från Meta

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Meta och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?