Annons
Innehåll från JaguarAnnons

Så kan du räkna hem en lyxig prestandabil

Jaguar I-PACE är en bil med många ekonomiska fördelar.
Jaguar I-PACE är en bil med många ekonomiska fördelar.

En lyxig supermiljöbil som är rolig att köra.

 Dessutom med en ekonomisk kalkyl som blir bättre ju mer man kör.

Den eldrivna SUV:en Jaguar I-PACE, Årets Bil 2019, kan bli din bästa bilaffär.

Läs mer om Jaguar I-PACE

Elegant, praktisk och med komfort i toppklass. Tack vare två björnstarka elmotorer helt utsläppsfri och snabb som en sportbil. Anledningarna är både många och goda att välja Jaguar I-PACE när man ska köpa ny bil.

Det finns även flera ekonomiska fördelar med Jaguar I-PACE. Bland annat berättigar den till en miljöbilspremie på 60 000 kronor som ägaren får utbetalt efter att ha ägt bilen i sex månader. Tack vare eldriften blir energikostnaden också betydligt billigare per mil jämfört med bensin- eller dieseldrivna modeller. Jaguar I-PACE har dessutom tre års fri service, något som bidrar till en förhållandevis låg totalkostnad.

”Tanka” I-PACE hemma

Jaguar I-PACE kan laddas på flera olika sätt,  till exempel i en laddbox hemma eller på arbetsplatsen. I-Pace kan också snabbladdas.

Kupén i I-PACE kan värmas upp eller kylas ned innan resan påbörjas samtidigt som bilen laddar batteriet. Strömmen till detta tas då från elnätet och inte från bilens eget batteri.

I-PACE kan få sina programvaror uppdaterade via internet utan att behöva uppsöka verkstad.

Bilen har hyllats för sin kompakta och muskulösa design, med långt axelavstånd och korta överhäng. Det gör kupén rymlig och luftig och bidrar till de fina vägegenskaperna. Med två starka elmotorer, en på framaxeln och en på bakaxeln, är I-PACE fyrhjulsdriven. Den har fått beröm i pressen för sina stabila vägegenskaper, även i snö och modd. Med en effekt på 400 hästkrafter är Jaguar I-PACE accelerationssnabb: 0–100 km/h går på 4,8 sekunder.

Vill man åka lite snålare finns ett smart Eco-läge som styr olika funktioner, till exempel ventilation, för optimal körekonomi.

Blev utsedd till Årets Bil

Det finns alltså många rationella skäl till att titta närmare på Jaguar I-PACE. Utöver dem är det fortfarande en äkta Jaguar med påkostade materialval och en lyxig bilkänsla. Dessutom har fabriken hög produktionskapacitet, beställer du en I-PACE nu får du den vanligtvis levererad inom tre månader.

Förra våren blev Jaguar I-PACE utsedd till Årets Bil i Europa av en jury bestående av 60 medlemmar från 23 länder. Det är ett av världens mest prestigefyllda priser.

Boka provkörning

Mer från Jaguar

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Jaguar och ej en artikel av Dagens industri
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?