1515
Innehåll från IntrxAnnons

De skapar miljöer som optimerar försäljningen

Konsulterna hos Intrx arbetar med att ta fram inredningskoncept som skapar värde och positiva upplevelser för miljontals konsumenter tillsammans med sina kunder, verksamma inom alltifrån dagligvaruhandel, restaurang, café och hotell till offentliga miljöer.

Med bred kompetens från bland andra arkitekter, snickare, konstruktörer och projektledare är Intrx en helhetspartner som tar hand om allt. Från planering till färdig miljö designas och utvecklas kundanpassade och skalbara koncept. 

– Butiksnäringen konkurrerar med e-handeln vilket gör det viktigt för vår kund att effektivisera och skapa upplevelser för att locka kunden till sin verksamhet. Det blir en tävling om konsumentens tid och det ska kännas härligt och inspirerande att gå till butiken, säger Tobias Vinblad, Försäljningschef.

En effektivare affär är gynnsam för många 

Genom att bygga en miljö som upplevs som trivsam skapas en plats som konsumenten uppskattar. Dessutom bidrar en välplanerad miljö till ett effektivare och bättre arbetssätt för medarbetarna. För att komma fram till en relevant och värdeskapande lösning för varje kunds unika önskemål görs en behovsanalys.

– Vi stöttar och hjälper kunden att utveckla sin affär. Det handlar om att skapa en miljö med optimal varuplacering och fina exponeringar. Allt för att optimera kundupplevelsen och på så sätt nå ökad lönsamhet genom till exempel ökade snittköp, ökat antal kunder, bättre arbetsmiljö och lägre sjukfrånvaro, säger Tobias.

Skalbar lösning baserad på ett unikt behov 

En stor del av den inredning som tas fram är skalbar och kan anpassas vid behov, vilket är en del av Intrx hållbarhetstänk. Även förbättrad logistik, bättre ergonomi och mindre svinn bidrar till ökad hållbarhet samt till nöjdare besökare och gladare medarbetare. 

– Hos oss finns allt från brett urval av maskiner för restaurang, café och storkök, specialdesignad butiksinredning till fasadexponering av kampanjvaror. Vi har en bred förståelse och erfarenhet eftersom våra kunder verkar inom så många olika branscher och kan tillsammans med vår förverkliga deras idéer och optimera försäljningen, säger Tobias.

Om Intrx
Intrx är ett familjeföretag som startade 1983 och är idag en av Sveriges ledande partners inom inredning och planering av butiker, restauranger och offentliga miljöer. Huvudkontoret finns i Kumla och vi verkar även i Finland, Tyskland och andra delar av Europa. Företaget omsätter idag ca 170 miljoner kronor och har drygt 70 medarbetare.

Läs mer på intrx.se 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Intrx och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?