Annons
Innehåll från IGAnnons

”Stapelvaror och hälsovård fungerar under recession”

Blir det tjur- eller björnmarknad under resten av året? Olavi tror på en komarknad.
I veckans avsnitt diskuteras också vikten av gilla läget, recessionssignaler i USA samt varför Erik väljer att satsa på stapelvaror och hälsovård. 

Veckans gäst är valutaproffset Michel Gubel från FX Sales Handelsbanken, som pratar om hur den som vill ge sig in på valutamarknaden bör tänka.

IG – få tillgång till tusentals finansiella marknader

I tv-programmet IG Börssnack diskuterar programledarna Erik Hansén och Jonas Olavi sina observationer på börsen och de finansiella marknaderna.

Erik Hansén och Jonas Olavi, som båda har lång erfarenhet av aktiemarknaden, har tidigare drivit en av landets största finanspoddar med samma namn.

Nu har de tagit steget in i tv-studion för att bjuda på sina bästa tips om hur man kan arbeta för att bli framgångsrik. Varje vecka kommer ett nytt avsnitt, som riktar sig till alla med intresse för aktier och investeringar – såväl professionella traders som privata investerare.

Fokus är inte nyheter utan konkreta strategier, modeller och hur man kan tänka. Diagram och grafer gör det enkelt att hänga med i resonemangen och programledarduon kommer även att gästas av olika finansprofiler.

Se tidigare avsnitt av IG Börssnack här.

IG – få tillgång till tusentals finansiella marknader

Mer från IG

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med IG och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera