Annons
Innehåll från IGAnnons

Jonas Olavi: ”Oljepriset borde fjädra upp”

Hur ser kommande månader ut att bli? Erik tror på en svagare marknad och Jonas råd är att vara försiktig.
I veckans avsnitt avhandlas också oljepriserna, Sveriges fallande köpkraft samt hur det ser ut för marknaderna i Kina och USA.

IG – få tillgång till tusentals finansiella marknader

I tv-programmet IG Börssnack diskuterar programledarna Erik Hansén och Jonas Olavi sina observationer på börsen och de finansiella marknaderna.

Erik Hansén och Jonas Olavi, som båda har lång erfarenhet av aktiemarknaden, har tidigare drivit en av landets största finanspoddar med samma namn.

Nu har de tagit steget in i tv-studion för att bjuda på sina bästa tips om hur man kan arbeta för att bli framgångsrik. Varje vecka kommer ett nytt avsnitt, som riktar sig till alla med intresse för aktier och investeringar – såväl professionella traders som privata investerare.

Fokus är inte nyheter utan konkreta strategier, modeller och hur man kan tänka. Diagram och grafer gör det enkelt att hänga med i resonemangen och programledarduon kommer även att gästas av olika finansprofiler.

Se tidigare avsnitt av IG Börssnack här.

Är du en av Sveriges bästa traders?

Årets tradingtävling är igång. Registrera dig och ditt konto, börja handla direkt och mät dina riktiga upp- och nedgångar mot andras. De tre traders som har högst procentuell avkastning när året är slut vinner, förutom äran och titeln IG:s bästa trader också varsin exklusivt designad Trading-ring, präglad med sin vinnande graf.

Läs mer och anmäl dig här. 

IG – få tillgång till tusentals finansiella marknader

 

Mer från IG

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med IG och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera