Hoppa till innehållet

Annons
Innehåll från IGAnnons

Erik Lindén: ”Alla experter har fel”

Denna vecka gästas studion av två mycket intressanta personer.

Fredrik Ekström, VD på Stockholmsbörsen, frågas ut om kritiken mot anonymiserad handel och robothandel.

Eric Lindeen, Premium Client Manager på IG, visar hur man ska resonera när det risk och reward. Vilket fel gör de flesta?

IG – få tillgång till tusentals finansiella marknader

I tv-programmet IG Börssnack diskuterar programledarna Erik Hansén och Martin Nilsson sina observationer på börsen och de finansiella marknaderna.

Erik Hansén och Martin Nilsson, har båda lång erfarenhet av aktiemarknaden.

Nu har de tagit steget in i tv-studion för att bjuda på sina bästa tips om hur man kan arbeta för att bli framgångsrik. Varje vecka kommer ett nytt avsnitt, som riktar sig till alla med intresse för aktier och investeringar – såväl professionella traders som privata investerare.

Fokus är inte nyheter utan konkreta strategier, modeller och hur man kan tänka. Diagram och grafer gör det enkelt att hänga med i resonemangen och programledarduon kommer även att gästas av olika finansprofiler.

Se tidigare avsnitt av IG Börssnack här.

Är du en av Sveriges bästa traders?

Årets tradingtävling är igång. Registrera dig och ditt konto, börja handla direkt och mät dina riktiga upp- och nedgångar mot andras. De tre traders som har högst procentuell avkastning när året är slut vinner, förutom äran och titeln IG:s bästa trader också varsin exklusivt designad Trading-ring, präglad med sin vinnande graf.

Läs mer och anmäl dig här.

IG – få tillgång till tusentals finansiella marknader

Information: All trading innebär risk.

Mer från IG

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med IG och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera