Annons
Innehåll från HertzAnnons

Nu blir det lättare att hyra en skåpbil

I Sverige är det stor efterfrågan när det gäller att hyra skåpbilar. Nu gör uthyrarna allt för att möta kundernas behov.

– Vi ser att det finns en stor efterfrågan på skåpbilar, både ur ett konsumentperspektiv och ett företagsperspektiv, säger Niklas Nyreröd på Hertz Sverige.

Läs mer om att hyra skåpbil hos Hertz 

En skåpbil kan användas till mycket. Ska man flytta, hämta ett begagnatfynd eller åka i väg till återvinningscentralen är den oumbärlig. Och det är inte bara privatpersoner som är i behov av att hyra skåpbilar.

– Under pandemin har många budfirmor etablerats och behöver hyra in skåpbilar, redan etablerade företag behöver ersättningsfordon för bilar som är på verkstaden och många små- och medelstora företag har också hyrt på långtid i stället för att köpa eller binda upp sig i långa leasingavtal, säger Niklas Nyreröd, intäktschef, Hertz Sverige.

Behoven skiljer sig

Han berättar att behoven kan skilja sig väldigt mycket från person till person. Vissa vill hyra en skåpbil för att köra både fram och tillbaka. Något som många söker i dag är en skåpbil som man kan köra dit man ska, och sedan lämna den utan att behöva köra tillbaka den. Hertz möter det behovet genom att alla skåpbilar kan hyras enkel väg och dessutom köras utomlands. Även när det gäller hyrtiden är de flexibla. Det är kundens behov som styr om de vill ha dygnshyra eller långtidshyra. Skåpbilarna kan hyras på utvalda stationer över hela Sverige, från 3,6 till 17 kubikmeters lastutrymme. Det betyder att det alltid finns ett alternativ för kunden – oavsett om de ska flytta eller bara hämta en fåtölj.

– Vi har erbjudit skåpbilar i många år men nu har vi tagit ett helhetsgrepp och förstärker vår flotta med fler bilar för att möta den efterfrågan som finns bland våra kunder men också för att bli en helhetsleverantör av mobilitetslösningar. Vi drivs hela tiden av att göra vardagen enklare för vanligt folk, vilket vi bland annat gjort under en lång tid med våra smarta leasinglösningar. Att få ihop logistiken när man till exempel ska flytta är något som vi märker att många behöver hjälp med, och därför vill vi göra vardagen enklare även när det gäller det, avslutar Niklas Nyreröd.

Läs mer om att hyra skåpbil hos Hertz 

 

Mer från Hertz

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Hertz och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera