ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från Hemfrid

Så enkelt slipper du flyttkaoset

  • Hemfrid erbjuder flera olika tjänster inom flytt – bland annat städning inför en visning, packning, transport, uppackning och flyttstädning i en och samma bokning.

Att flytta är sällan stressfritt eller enkelt. Men i dag kan man köpa hjälp för i princip allt, från städning inför visningen till återvinning av prylar.
– Nedpackning av kök är populärt – det brukar vara mest tidskrävande, säger Martin Fahlèn, områdeschef för Hemfrids flyttservice.

Vi hjälper dig med hela flytten! 

 Det spelar ingen roll om du bor i en liten lägenhet eller ett stort hus. Att flytta tar tid och energi, oavsett storlek på boendet, och kräver både planering och projektledning. Men idag går det att köpa hjälp.

– Vi erbjuder flera olika tjänster inom flytt – bland annat städning inför en visning, packning, transport, uppackning och flyttstädning i en och samma bokning. Vi hjälper också till att slänga gamla grejer och kan köra det som ska återvinnas till tippen och det som ska återanvändas till Myrorna, säger Martin Fahlèn, områdeschef för Hemfrids flyttservice.

 Flytt och städning
Flyttservice är en del av Hemfrids tjänsteutbud sedan hösten 2016 och idag är deras kunder både privatpersoner och företag. Det populäraste alternativet är flytt och transport samt flyttstädning.

 – Det innebär att kunderna packar allt på egen hand, men att vi bär samt kör allt till det nya boendet. Det är även populärt att boka nedpackning av kök. Det brukar vara det mest tidskrävande. Det går också att boka en hel flytt och då ingår allt från transport till städ, men även montering av till exempel nya sängar eller installation av garderober, säger Martin Fahlèn.

 Återanvänder flyttkartonger
Han förklarar att det enda man behöver göra är att lämna över nycklarna och sedan sköter de resten. Hemfrid lånar till och med ut flyttkartonger gratis. De återanvänder dem cirka fyra gånger vilket minskar kostnaderna i alla led samt är mer miljövänligt.

 – I vår flytthjälp ingår alltid försäkring. Vi följer allmänna flyttbestämmelser för konsument, Bohag 2010. Det är ett skydd för våra kunder om något skulle går sönder. Vi är alltid varsamma, men olyckor kan ändå hända, säger Martin Fahlèn.

 Fördubblat rutavdrag
I början av april presenterade finansminister Magdalena Andersson den nya vårändringsbugdeten vilket innebär att dubbleringen av rutavdraget ligger kvar. Från den 1 juli i år dubblas maxtaket från 25 000 kronor till 50 000 kronor per person och år.

 – Det är bra eftersom fler får möjlighet att boka en enkel och stressfri flytt. Vi ger alltid ett fast pris, vilket är en trygghet både för våra kunder och personalen. Vi är mycket måna om våra medarbetare och har självklart kollektivavtal och schyssta villkor, avslutar Martin Fahlèn.

Här hittar du alla smidiga tjänster du kan beställa av Hemfrid  

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Hemfrid och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer