ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från Hemfrid

En hållbar vardag med barnpassning

  • Frida Carlstedt, områdeschef för familjeservice på Hemfrid.

Det värdefullaste vi har är våra barn, men vad händer när tiden inte räcker till och det dåliga samvetet ständigt gör sig påmind?
Hemfrid erbjuder barnpassning för alla som har svårt att få vardagen att gå ihop – och idag är tjänsten en populär avlastning för många familjer.

I en familj där båda jobbar finns det inte direkt oceaner av tid. Många far som pingisbollar mellan jobbet, förskolan, mataffären och hemmet. När vardagspusslandet är som knepigast kan det vara skönt att ha en trygg och pålitlig person som kan hjälpa till med att hämta exempelvis från förskolan.

– Våra engagerade medarbetare har alltid goda referenser och erfarenhet av att ta hand om både små och stora barn, säger Frida Carlstedt, områdeschef för familjeservice på Hemfrid.

Hemfrid har haft barnpassning sedan starten 1996. Därefter har de utvecklat och utökat tjänsten utifrån deras kunders behov. Det som skiljer dem från deras konkurrenter är bland annat deras trygga upplägg – och flexibla avtal.

 – Våra kunder betalar bara för de timmar som dem faktiskt använder. De behöver inte ha kontakt med flera olika personer utan de blir tilldelade en barnpassare utifrån deras behov. Det är en trygghet för föräldrarna, men även barnen, säger Frida Carlstedt.

Läs mer om Hemfrids barnpassning

Hon berättar att deras barnpassare hjälper till med allt från hämtning och lämning på förskolan eller skola, matlagning, lek, nattning och nattningsrutiner.

 – Det är även många kunder som uppskattar hjälp med barnens aktiviteter på fritiden. Vi har bland annat flera kunder som beställer barnpassning till bröllop eller andra engångstillfällen, säger Frida Carlstedt.

Precis som Hemfrids städpersonal har alla barnpassare bra kollektivavtal och arbetar under schyssta villkor. Alla medarbetare är även utbildade i hjärt- och lungräddning. Innan de blir anställda får de lämna både referenser och göra en bakgrundscheck.  

 – Vi lägger stor omsorg på att rekrytera rätt personer till våra barnuppdrag. En del har syskon, andra har arbetat inom barnomsorgen eller studerar till förskolelärare på universitetet, säger Frida Carlstedt.

Just nu samarbetar Hemfrid med Åhléns City i Stockholm, och de har fler nyheter på gång.

 – Vi erbjuder barnpassning varje lördag under hela maj månad. Vi ger föräldrar en möjlighet att äta lunch eller shoppa i lugn och ro. Det händer mycket kring vår barnpassningstjänst – och vi kommer fortsätta att utveckla konceptet, avslutar Frida Carlstedt.

Städhjälp hemma – bli kund så bjuder vi på fönsterputs!  

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Hemfrid och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer