Hoppa till innehållet

Annons
Innehåll från FordAnnons

Kraftfull och tyst – här är familjebilen med attityd

Det handlar om elektrisk frihet.

Med elegant och strömlinjeformad design och möjlighet att anpassa körupplevelsen efter önskad stil.

Här är bilen som får dig att älska bilkörning igen.

Fords första helt elektriska suv – se bilderna här 

1964 förändrades bilvärlden när muskelbilen Ford Mustang lanserades. Den lätta, fyrsitsiga bilen med två dörrar, en sportig framtoning och med god prestanda blev snabbt en av bilhistoriens största succéer. Nu har tillverkaren Ford gjort det igen och lanserat den nya tidens muskelbil – i form av en familjesuv. 

Känslan är viktig  

God framkomlighet, rejäla utrymmen och påkostad komfort – fördelarna med familjesuvar är många. På håll kan många familjesuvar se ganska lika varandra ut, men det är när man kliver in och kör dem som den verkligen skillnaden märks. Och känslan är viktig när det är dags att välja bil. 

En modell som lyckats fånga både de praktiska fördelarna med känslan och därtill att den kan köras på el och utan lokala koldioxidutsläpp – är Ford Mustang Mach-E.

Äkta körglädje

Mustang Mach-E är Fords första helt elektriska familjesuv och precis som namnet antyder handlar det om en bil med äkta körglädje. 

Mustang Mach-E har en mängd system som hjälper föraren att köra säkrare på vägen, däribland adaptiv farthållare, backkamera, intelligent hastighetsövervakning och filövervakningssystem. Att bilen dessutom är utrustade med ljudisolerande dubbelglas fram och har komfortstolar gör upplevelsen mer avslappnad och njutbar. 

Snabbladdning

Ford Mustang Mach-E kommer med två storlekar på batteripaketet – 70 eller 91 kilowattimmar netto. Det ger en räckvidd på upp till 44 respektive 61 mil enligt WLTP-körcykeln. Dessutom kan man välja bak- eller fyrhjulsdrift – som naturligtvis också påverkar räckvidden. Men oavsett batteripaket och drivning så kan bilen snabbladdas och kan ge upp till 12 mils räckvidd på 10 minuters snabbladdning.

Kraft och attityd

Motormässigt har den nya eldrivna familjesuven elmotorer fram och bak, som ger en total effekt upp till 487 hästkrafter och vridmomentet på upp till 860 Nm gör bilen värdig sitt ponny-emblem. 

Kort och gott – en familjesuv med kraft och attityd. Och med Mustang Mach-E kan du anpassa din körupplevelse efter önskad stil. Tack vare de tre körlägena – Active, Whisper och Untamed – ändrar du motorljudet, kupébelysningen och bilens respons efter ditt humör.

Gör dig redo att älska bilkörning igen.

Ford Mustang Mach-E – så bra är den nya elbilen! 

 

Mer från Ford

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Ford och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera