ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från Enfuce

Unik branschexpertis ska förändra betalbranschen

  • Monika Liikamaa, medgrundare och styrelseordförande för Enfuce.

Med en sammanlagd kompetens inom finans- och fintechbranscherna på nära 350 år, har Enfuce omfattande erfarenheter och väl beprövade lösningar med sig i bagaget. Genom att kombinera unik branschexpertis, innovativ teknik och compliance, har Enfuce lyckats skapa tjänster utifrån kundens faktiska behov och förutsättningar.

Sedan Enfuce startade i juni 2016 har företaget gått från klarhet till klarhet. Den huvudsakliga verksamheten kretsar runt tjänster inom betalningar, inklusive mobila betalningar och kortbetalningar, open banking och digitala verktyg för att kalkylera klimatavtryck på produkter och tjänster. 

– Enfuce tjänsteportfölj baseras på tre grundpelare: innovativ teknik med extremt hög tillgänglighet, compliance som regelbundet auditeras och certifieras, och medarbetare med oerhört hög kompetens. Angreppssättet har visat sig vara ett vinnande koncept; på bara två år blev vi Finlands största fintechbolag vad gäller omsättning, säger Monika Liikamaa, medgrundare och styrelseordförande för Enfuce.

Vill förändra och förbättra

Enfuce gedigna branscherfarenhet inom såväl betalningar och som teknik ger företaget en bättre förståelse för hela värdekedjan, marknaden och kundernas behov, vilket medför förmågan att leverera innovativa tjänster snabbt och säkert. 

– Betalbranschen är ofta väldigt traditionell, men vi vill förbättra och förändra den. Då vi regleras av de nordiska finansinspektionerna är vi oerhört compliancedrivna och det har blivit en av våra styrkor; vi har team som enbart ägnar sig åt att vara à jour med globala regelverk. Därför kan våra kunder känna sig trygga med att anlita oss, oavsett var i världen de befinner sig. 

Monika betonar dock att Enfuce inte säljer tech, utan lösningar, och att dessa lösningar utformas helt utifrån vilket resultat kunden faktiskt vill uppnå.

– Det gäller att förstå i vilken ordning saker och ting behöver ske. När vi väl har satt ord på det kan vi hjälpa kunderna med allt från kortutgivning till att integrera betalningslösningar, etablera stark kundautentisering och mycket mer, avslutar Monika.

FAKTA

Enfuce erbjuder betalnings-, open banking- och hållbarhetstjänster till banker, fintech, finansiella aktörer och handlare. Genom att kombinera expertis, partnerskap och compliance levererar företaget långsiktiga och skalbara lösningar snabbt och säkert. Enfuce grundades 2016, har över 50 anställda i Norden och hanterar fler än åtta miljonerslutanvändare. 

EXTERN LÄNK: Läs mer om Enfuce tjänster

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Enfuce och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer