1515
Innehåll från DentmeAnnons

Så får du tillgång till tandvård i framkant

Tandvårdsbranschen genomgår just nu en snabb teknikutveckling och digitalisering. Det innebär att dagens kliniker måste anpassa sig för att kunna möta kundernas behov och krav på till exempel tillgänglighet. 

– De kliniker som väljer att samarbeta med oss är ofta innovativa och kvalitetsmedvetna, säger David Kruse, vd på Dentme som är en digital plattform för tandvård.

En attraktiv förmån för dina anställda 

I dag är digital vård lika vanligt som ett fysiskt besök på en hälsocentral. Vi använder även mobilen till allt från att beställa matvaror, handla kläder, boka tvättstuga eller sätta igång motorvärmaren. Nu kommer nästa steg i den digitala utvecklingen som kommer att förenkla våra liv. 

– Dentme är en digital plattform som kopplar ihop patienter och tandläkaren via mobilen eller surfplattan. Men vi hjälper även till och frigör resurser på klinikerna. Vi vet hur mycket tid det går åt till att diagnostisera saker som enkelt kan skötas från mobilen, som exempelvis en tandköttsinflammation eller tappad krona, säger David Kruse, vd. 

Utvalda partnerkliniker

Dentmes legitimerade tandläkare börjar med en första undersökning och rådgivning. Om de bedömer att du behöver träffa en tandläkare på plats bokar de in en tid på en av Dentmes utvalda partnerkliniker. 

– De kliniker som vi väljer att samarbeta med oss är ofta innovativa och kvalitetsmedvetna, både avseende själva tandvården men även kundservice. Vi upplever att våra partnerkliniker ligger i framkant och är mer öppna än genomsnittet när det gäller att investera i ny teknik och nya lösningar, säger David Kruse. 

David Kruse, vd på Dentme.
David Kruse, vd på Dentme.

Dentme är noga med vilka partnerkliniker de lägger till i sitt nätverk. Klinikerna måste passa in i deras servicekoncept – och erbjuda högkvalitativ tandvård. 

– Vi vill bara jobba med de bästa och mest professionella klinikerna. Vi är även med under hela patientresan vilket innebär att vi följer upp efter behandlingen med ett samtal i appen. Dentme ska stå för trygghet och kvalitet för patienten, säger han. 

”Självklart möta tandvården digitalt”

David Kruse berättar att det känns självklart att patienten ska kunna möta tandvården digitalt på samma sätt som andra områden inom vården och samhället i stort. Förutom privatpersoner ger Dentme företag möjligheten att erbjuda tjänsten till sina anställda. 

– De anställda kan göra det första besöket i appen, där de snabbt och enkelt får träffa en tandläkare inom några minuter. I kombination med appen erbjuds de anställda också en årlig undersökning på en närbelägen tandläkarklinik, vilket sammantaget ger en bra lösning för att förebygga problem och skapa god tandhälsa. Med Dentme som personalförmån blir ditt företag en attraktiv arbetsgivare – och kan stärka varumärket på lång sikt, säger han. 

En attraktiv förmån för dina anställda 

 

 

Mer från Dentme

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Dentme och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?