Annons
Innehåll från Celeste DigitalAnnons

Digital transformation – effektiv integration är ett måste

Extrem snabbhet - det är vad kunderna förväntar sig idag. Men hur åstadkommer man det när man har en mängd olika system, interna och molnbaserade, som inte riktigt 

samspelar? —Det är det här vi brinner för, att hjälpa våra kunder skapa en effektiv, snabb och säker integration, säger Marcus Johansson VD på Celeste Digital.

I de flesta företag och organisationer blir antalet applikationer fler och fler. Det är framför allt de molnbaserade tjänsterna som ökar, samtidigt som många har kvar gamla interna system. I en värld där digital snabbhet, men också säkerhet, kan vara det som avgör slaget om kunderna gäller det att ta ett helhetsgrepp över sina flöden.

– Ju mer komplexa de digitala landskapen är desto viktigare är vårt jobb, fortsätter Marcus. Idag har de flesta företag en mängd olika affärs- och informationssystem, i egen regi och i form av köpta molntjänster, och det gäller att få dem att prata med varandra.

Synliggöra flöden

Celeste Digital börjar med en analys där informationsflödena kartläggs och en integrationsstrategi tas fram. Utifrån detta skapas sedan en integrationslösning som möjliggör kontroll och spårbarhet i kundens informationsflöden. Hit kopplas system som produktion, lager, logistik och ERP oavsett om systemen befinner sig i molnet eller lokalt.

–Hybridlösningar, en kombination av moln och lokalt, kommer vara avgörande för företagets förmåga att lyckas i sin digitala transformation, hävdar Marcus. 

API-management

API:er och möjligheten att kunna designa, publicera och dokumentera API-lösningar är en allt viktigare del av kundernas integrationslösningar. I och med de ökande cyberhoten är också säkerhet kring API:er en central fråga.

Celeste Digital har valt att jobba med några av branschens främsta API-management produkter, vilket ger kunderna full kontroll över vem som har behörighet att konsumera eller publicera en viss typ av information. 

– Idag efterfrågar alla extrem snabbhet för att klara den digitala transformationen, samtidigt  som hög säkerhet är ett absolut krav. Integration är ett sätt att möjliggöra detta och också en förutsättning för innovationer. Företagen har helt enkelt inte råd att vara utan integration, säger Johan Holmberg integrationsarkitekt på Celeste Digital.

Läs mer om Celeste Digital 

Om Celeste Digital: 

Celeste Digital är ett snabbväxande konsultföretag som hjälper företag i sin digitala transformation. Detta genom att bygga effektiva, hållbara integrationslösningar som skapar flexibilitet, ordning och spårbarhet i kundens informationsflöden. 

Kunderna består av företag och organisationer på den nordiska marknaden.

Bolaget har verksamhet i Sverige och i Indien.

 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Celeste Digital och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera