Annons
Innehåll från Celeste DigitalAnnons

Celeste Digital möjliggör livsmedelsföretagens digitala transformation

En ny digital verklighet och skenande matpriser är några av de utmaningar som livsmedelsbranschen står inför. För att snabbt kunna anpassa sina processer efter en värld i ständig förändring krävs ett omtag hos många företag. 

– Idag riskerar företag att halka efter i utvecklingen om de inte anpassar sig snabbt, säger Marcus Johansson, vd för Celeste Digital. 

Det rådande världsläget har bidragit till stor förändring av konsumenternas köpbeteende. Till följd av detta måste hela kedjan från tillverkning till distribution och slutligen försäljning ställa om för att anpassa sig till efterfrågan. Att ha kontroll på sina informationsflöden såväl internt som ut mot affärspartners blir avgörande för att lyckas.

– Något vi sett det senaste halvåret är bland annat att allt fler söker sig till lågprisprodukter, och vi märker att branschen har svårt att anpassa sig efter detta. En sådan omställning kan förväntas ta mellan 6 och 12 månader om man inte snabbt kan anpassa sina processer, säger Marcus.

Integration ger spårbarhet och kontroll

Det förändrade läget gör också att kraven på spårbarhet ökar för att få bättre kontroll på exempelvis varuflöden och betalningar. Här är integration av egna system och affärspartners både en nödvändig och lönande lösning – och detta är Celeste Digital experter på.

– Vi ser nu hur integration blir allt viktigare för att kunna vara snabbfotad och anpassningsbar, inte minst när allt fler system flyttas ut i molnet. Vi har lång erfarenhet och kompetens av att hjälpa företag inom livsmedelsbranschen med frågor som rör integration. Vi vill vara möjliggöraren som är med och driver den här typen av förändringar, berättar Johan Holmberg, arkitekt på Celeste Digital.

Celeste Digital hjälper kunderna att sammankoppla interna system, molntjänster och affärspartners med varandra. 

– Vi gör en analys och en kartläggning av befintliga informationsflöden och sätter upp en övergripande integrationsstrategi framåt. Vi stöttar också kunderna i införandet av olika lösningar. En ökad kontroll över sina flöden gör även att kunderna i framtiden enklare kan klara av att anpassa sig vid framtida omställningar, säger Johan.

– Att kunna ställa om snabbare och anpassa sig till förändringar gäller oavsett om man är ett stort eller litet företag. Vi hjälper kunderna att lyckas i sina önskemål om en digital transformation, avslutar Marcus. 

Fakta:

Celeste Digital är ett snabbväxande konsultföretag som hjälper företag i sin digitala transformation. Detta genom att bygga effektiva, hållbara integrationslösningar som skapar flexibilitet, ordning och spårbarhet i kundens informationsflöden. 

Kunderna består av företag och organisationer på den nordiska marknaden.

Bolaget har verksamhet i Sverige och i Indien.

Läs mer på celestedigital.se

 

Mer från Celeste Digital

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Celeste Digital och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera