Annons
Innehåll från CarsmartAnnons

Carsmart revolutionerar hanterandet av företagsfordon

Att administrera fordon är ofta mer tidskrävande än det behöver vara, med många fakturor och långa ledtider. Carsmart är en uppstickare på marknaden som med sitt digitala verktyg förändrar och förenklar vagnparksadministration i grunden.

– Vår tjänst gör det enkelt för kunden att i realtid administrera och monitorera sin fordonsflotta utan några mellanhänder, säger Erik Bengtsson, produktchef på Carsmart.

Traditionell vagnparksadministration är fortfarande en analog historia med blanketter, postgång och bankdagar. Hos många bolag utgör administrationen och hanterandet av företagsfordon en halvtids- eller till och med heltidstjänst.

– Många har leasingupplägg kopplat till banker som är fast i gamla system, vilket innebär flera olika fakturor i månaden. Med vår digitala tjänst samlar vi allt på en enda faktura och erbjuder på så vis enklare hantering. Som kund får man dessutom tillgång till upphandlade och förmånliga avtal, förklarar Erik Bengtsson.

Snabbt och enkelt gränssnitt

Webbverktyget ger kunden en helhetsbild av vagnparken och gör det enkelt att utföra åtgärder utan mellanhänder och i realtid. All relevant information är samlad och för vagnparksägaren ges en tydlig översikt av hur alla fordon används och vad de kostar.

– Kunden har ett snabbt gränssnitt mot sin vagnpark. Transparensen och möjligheten att med ett knapptryck komma åt fakturor, rapporter och statistik är i enlighet med vad man förväntar sig av en tjänsteleverantör 2022, menar Erik Bengtsson.

Integration mot andra system

Carsmart är helt fristående vilket innebär att det inte spelar någon roll vilket leasingbolag kunden har. Webbverktyget har dessutom API:er mot andra viktiga system såsom Transportstyrelsen, Skatteverket och system för körjournaler.

– Kundens data kan hämtas direkt i verktyget vilket effektiviserar processen betydligt och sparar mycket tid. 

Nya uppdateringar varannan vecka

Erik Bengtsson poängterar vikten av att aldrig se en webbtjänst likt deras som färdigutvecklad. I takt med att övriga samhället digitaliseras ökar också kundernas behov och krav. Carsmart arbetar konstant med vidareutveckling av systemet i syfte att förbättra verktyget och lägga till nya funktioner. Varannan vecka kommer nya uppdateringar.

– Vi är lyhörda mot kunderna och utvecklar nya funktioner i samarbete med dem och bistår även med kundspecifika anpassningar om behovet finns. 

En stor del av digitaliseringen innebär därtill samarbete med andra moderna leverantörer och där finns en stor utvecklingspotential framåt, menar Erik Bengtsson. 

– Tjänsten kommer fortsätta att växa, avslutar han.

Om Carsmart

Carsmart erbjuder vagnparksadministration genom ett modernt och användarvänligt webb-baserat verktyg som ger total kostnadskontroll. Ett företagsfordon genererar ca 50–60 fakturor varje år. Med Carsmart får kunden en faktura/månad. Carsmart är ett helägt dotterbolag till KG Knutsson AB.

Carsmart | Fordonsadministration som den borde vara. Enkel. 

 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Carsmart och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera