1515
Innehåll från byBrickAnnons

Rätt digitala arbetsplats – en förutsättning för en lyckad hybrid arbetsplats

Varje företag är unikt – och den framtida hybrida arbetsplatsen kommer därför att se olika ut. 

IT-företaget byBrick har lanserat sin lösning byBrick Workplace.

– Vi tar ansvar för hela IT-arbetsplatsen. Det gör att små- och medelstora företag kan fokusera på sin kärnverksamhet, säger Josef Nord, vice vd på byBrick Operations.

Den pågående pandemin har lett till att distansarbetet har kommit för att stanna. Arbetsplatser blir hybrida där många oftast jobbar utanför kontoret.

Det gör att företag kan spara stora utgifter på lokalkostnader, samtidigt som möjligheten öppnas att lättare hitta ny talang som kan anställas och arbeta på distans.

– Företag måste ha en genomtänkt policy för hur distansarbetet ska gå till. Ska man anställa folk i andra länder eller regioner, kan man inte ha en policy om att ibland ha möten fysiskt, då det inte är inkluderande. Man måste vara konsekvent. Allt ska kunna levereras digitalt, även onboarding säger Josef Nord.

byBrick Workplace är en molnbaserad digital arbetsplats för små- och medelstora företag som bygger på Microsoft 365.

Med den kan företag fokusera på sina kärnuppgifter samt utveckla arbetssätt och en företagskultur för att dra nytta av de konkurrensfördelar en riktig hybridarbetsplats medför. 

byBrick kan hjälpa vid distansarbete

I traditionella IT-miljöer behöver IT-personal konfigurera utrustningen på ett kontor. Genom byBrick Workplace skickas all nödvändig utrustning direkt från byBricks lager till hemmakontoret där medarbetaren bara behöver packa upp datorn och logga in med sitt företagskonto. Här ingår även ett modernt intranät, med kommunikations- och fildelningslösningar.

– All mjukvara, anpassningar och säkerhetsinställningar appliceras direkt genom molnet så den anställde kan börja arbeta. Detta minskar tiden för onboarding signifikant, förklarar Josef Nord.

Begreppet ”hybrid arbetsplats” är vagt då det kan innebära olika grad av möjligheter att arbeta på distans.

– Med policyn Fully Remote ska hela arbetsplatsen vara designad för att alla ska kunna jobba 100 procent på distans. Med Remote By Design jobbar man mest på distans, men kommer in ibland på kontoret. Oavsett mognadsgrad så stödjer våra IT-arbetsplatstjänster företagets behov, i dag och i framtiden avslutar Josef Nord. 

Om byBrick 

byBrick Operations tillhandahåller IT-outsourcing och IT-arbetsplatstjänster till små och medelstora organisationer. byBrick grundades 2004 och har kontor i Stockholm, Västerås, Örebro och Göteborg.

Boka en fri genomlysning av er IT och molnmiljö genom att besöka www.bybrick.se/di eller ringa 010 709 40 50.

Mer från byBrick

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med byBrick och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?