ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från AJ produkter

Unik cykelhållare gör succé i Sverige

I takt med att cyklandet ökar i storstäderna har även behovet av cykelförvaring förändrats. Trånga cykelförråd och små lägenheter skapar stora problem för de som har valt att satsa på det miljövänliga – och billiga färdmedlet. Därför har AJ Produkter skapat en unik cykelhållare som är på väg att förändra marknaden.


 

Läs mer om cykelhållaren Leonardo 

 Att lägga pengar på att skapa mer utrymme för cyklar är inget som varken privata hyresvärdar, bostadsrättsföreningar eller kommunala bostadsbolag lägger högst upp på listan över prioriteringar. Cykelställ tar stor plats och det är svårt att bygga förråd i ett område som redan är tätbebyggt.

 För att möta det ökade cykelintresset har AJ Produkter tagit fram Cykelhållare Leonardo, en unik vägghängd cykelhållare anpassad för den urbana miljön och människan. Den innovativa cykelhållaren har gjort succé runt om i landet; den passar nämligen lika bra i en lägenhet som i ett cykelförråd och är mycket platsbesparande.

 

 Cykelhållare Leonardo är tillverkad av galvaniserat stålrör och tål både väder och vind vilket gör att den är perfekt även för cykelparkeringar utom. En trång innergård kan enkelt förvandlas till en cykelparkering utan att ta upp onödigt utrymme.

  Cykelhållaren kan enkelt fällas in mot väggen när den inte används, och det går att hänga både små och stora cyklar på den. Den passar även perfekt i en liten hall eftersom den inte tar någon plats.

 Läs mer om cykelhållaren Leonardo

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med AJ produkter och ej en artikel av Dagens industri

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies