ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från AJ produkter

Innovativ möbelserie för framtidens kontor

Alla företag ska ha råd att bygga upp och skräddarsy ett fungerande kontor. Därför har AJ Produkter tagit fram den funktionella och prisvärda möbelserien Modulus.  

 Läs mer om möbelserien Modulus här

För vissa går funktion  före lyx, medan andra gillar att förgylla kontoret med det lilla extra. AJ Produkter har skapat en möbelserie som passar alla – både små och stora företag – men även de som har ett enmanskontor. 
Ett vanligt skrivbord med fast bordsstativ en bra start. Men i serien ingår även elektriskt höj- och sänkbara skrivbord för en varierad arbetsställning.
Det går också att komplettera med tidskriftshyllor, insatser eller en topplåda för att sätta en personlig prägel på arbetsplatsen. 

Modulus finns i stilren  svart, klassisk vit, varm ek och lugn björk – och i kombinationer för alla smaker. Det går att lägga till både skrivbord och nya delar utan att det påverkar miljön på kontoret.
De höj- och sänkbara skrivborden går att justera med en enkel knapptryckning för att passa olika användare vilket är perfekt för att hålla kostnaderna nere, exempelvis för de företag som har flex- eller aktivitetsbaserade kontor.
Det finns också både fasta och höj- och sänkbara konferensbord. Det går även att sätta hjul på skrivborden för att enkelt kunna möblera om på kontoret.
Och för den som får behov av en större arbetsyta är ett avlastningsbord ett bra komplement.

Alla delar går att kombinera med varandra vilket underlättar valmöjligheterna.  
Det finns både smarta och avancerade lösningar för de som är intresserade av att lägga till fler detaljer. Det går att bygga både uppåt eller i sidled med hjälp av modulerna, och det går att välja mellan traditionella öppna bokhyllor och stängda förvaringslösningar såsom skåp i olika höjder. 
Den som söker en lite lyxigare känsla kan välja mässingsdetaljer på till exempel handtag eller fötter. Modulus har alternativ för alla företag och möbelserien håller hög kvalitet – och är väldigt prisvärd. 

Läs mer om möbelserien Modulus här

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med AJ produkter och ej en artikel av Dagens industri

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies