1515
Annons
Innehåll från AditsoAnnons

De skapar en bekymmersfri applikationsdrift

Aditso löser upp IT knutar, vi knyter ihop lösa trådar och vi binder ihop många olika kontakter.
Aditso löser upp IT knutar, vi knyter ihop lösa trådar och vi binder ihop många olika kontakter.

Aditso är bolaget med djup kompetens inom drift av affärskritiska applikationer vars konsulter brinner för nyskapande och effektiva tekniker. Tillsammans skapar de en fungerande och modern hybridlösning där kundens applikationer alltid skall vara tillgängliga överallt för alla medarbetare. 

Aditsos affärsidé är applikationsdrift. Det innebär att leverera ett helhetsansvar för att kundens applikationer fungerar optimalt. Målet är att leverera en stabil, funktionell och säker lösning med hög prestanda där kunden inte behöver lägga resurser på tekniska detaljer. 

Det finns många ord i omlopp som är heta just nu; AI, Machine learning, Digitalisering med flera. Men för de flesta företag spelar dessa ord ingen roll. De sitter med tunga investeringar i affärssystem som inte är anpassade för en modern arbetsplats. De har ett omedelbart problem som kräver en omedelbar lösning. Hur kan de få sina tidigare investeringar att fungera som en ny molnapplikation, men samtidigt prestera som det tunga affärssystem det faktiskt är?

Optimerad applikationsdrift

Genom att samla investeringar i form av program och funktioner hos en partner med drift i molnet skapas både en tillgänglighet och trygghet som gör att kunden kan fokusera på det de gör bäst med fungerande applikationer. Aditso har utvecklat tjänster anpassade efter kundernas unika behov och levererar från egna datacenter i Sverige där kunden har tillgång till svensk support. På så sätt kan Aditso ”omdigitalisera” befintliga program så att de upplevs som en modern molnapplikation.

– Vår teknik presterar för att vara användarvänlig, kundtillvänd, smidig att använda och vi säkerställer att kunden får support när det behövs. Aditso tillhandahåller en sammanhållen produkt för drift, support, förvaltning och utveckling av kundens applikationsdrift. Kundens upplevelse skall vara att allt fungerar, säger Hans Hjalmarsson, konsult och delägare i Aditso.

Aditso prioriterar samarbete för att få en fungerande helhet. 

– Det är viktigt för oss att hjälpa till med tekniska utmaningar och sy ihop applikationskartan. Vi har ett helhetsansvar i leverans till kund, fortsätter Hans Hjalmarsson.

Tillgänglig Servicedesk

Att placera driften av sina applikationer i molnet genererar tillgänglighet, kontroll och skalbarhet. Aditso levererar en stabil och funktionell lösning där användarna alltid ska ha någon att vända sig till för support.

– Vi är en partner som månar om kunden. Det är inte vår teknik som är det viktigaste för oss utan det är att kundens applikationer fungerar och att användaren av kundens applikationer alltid ska känna sig omhändertagen, säger Hans.

Om oss

Aditso är ett ägarlett företag med fokus på kundens behov av säkra och alltid fungerande systemlösningar. Våra konsulter har lång erfarenhet av lösningar för säker och funktionell applikationsdrift. Vi uppdaterar våra lösningar löpande med den senaste tekniken. Vi kompetensutvecklar organisationen i takt med behoven.

www.aditso.se

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Aditso och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?