Innehåll från 7AAnnons

Hyllar Posthuset: ”Modernt och anrikt på samma gång”

Carina Sunding, vd och grundare av 4good Business Network, är mycket nöjd med Posthusets vackra och rymliga eventlokaler.
Carina Sunding, vd och grundare av 4good Business Network, är mycket nöjd med Posthusets vackra och rymliga eventlokaler.

Dynamiskt, inspirerande – och centralt i Stockholm.

När affärsnätverket 4good Business Network letade nya eventlokaler valde de nyöppnade 7A Posthuset.

– Det känns modernt och anrikt på samma gång, säger Carina Sunding, vd och grundare.

Letar du efter nytt kontor eller konferenslokal? Läs mer om 7A Posthuset

De driver Sveriges största kvinnliga nätverk, podcasten Sunshinepodden med 50 000 lyssnare i månaden och över 1000 kvinnor har gått deras affärsnätverksprogram 4good Business Network.

– Vi älskar att vi alla har olika bakgrund och erfarenheter. I nätverket finns allt från entreprenörer, anställda, till högre chefer och projektledare. Den gemensamma nämnaren är att vi alla längtar efter utveckling, ett jobbliv med mera möjligheter där vi har energi och är i vår fulla potential, berättar Carina Sunding och fortsätter:

– Vår nätverksfilosofi är att du ska tänka mer på vad du kan bidra med istället för vad du kan få. Att vara bjussig med sina kontakter och erfarenheter och att vara nyfiken. Det perspektivet skapar både nya möjligheter och affärer!

”En dynamisk miljö”

I år ska nätverket växa ytterligare och satsar därför på fler events med workshops, nätverksträffar, föreläsningar och ”pop up office” under hela 2020. I 7A Posthuset på Vasagatan, med 17 000 kvadratmeter tillgängliga ytor, ryms nätverkets planer under samma tak. Den borgliknande fastigheten har i många år varit otillgänglig för allmänheten, men är nu öppen tack vare kontor- och konferensaktören 7A.

– Det är en dynamisk miljö som går att anpassa precis efter våra behov. Tack vare de stora ytorna kan man ha storföreläsning, mingel och workshops samtidigt. Jag har svårt att se vilka behov Posthuset inte möter upp, om man inte behöver hyra Globen eller något i den storleken (skratt).

Att anläggningen ligger mitt emot Stockholm Centralstation är en enorm fördel, anser Carina:

– När vi gör heldags-workshops reser folk hit från hela Sverige och att det är så nära till stationen är helt perfekt. Det gör att man kan pendla över dagen.

”Släpp mobilen och titta upp!”

Det är inte bara de stora ytorna som talar till Posthusets fördel. Miljön i sig är inspirerande. Vad sägs om två atrier med ett 20-tal meter i takhöjd? Eller Bobergahallen i entrén, döpt efter huset arkitekt Ferdinand Boberg, där de rikligt utsmyckade väggarna och valven har kvar sina originalmålningar från 1903?

– Släpp blicken från skärmen, släpp mobilen och titta upp! Jag tilltalas otroligt mycket av färgerna och designen. Sedan har de varit duktiga på att inreda på ett tidsenligt sätt så det passar in. Det känns storslaget.

Carina sammanfattar en lyckad tillställning i 7A Posthuset:

– När man ska arrangera något vill man att allt runtomkring ska fungera. Vi känner oss trygga med 7A, de är proffsiga, ”service minded” och har ett fantastiskt bemötande. När allt fungerar kan vi fokusera på vårt, att göra affärer, nätverka och skapa nya möjligheter tillsammans.

Kontakta 7A om Posthuset direkt här

DETTA ÄR 7A POSTHUSET

* Ligger på Vasagatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stockholm Centralstation och Arlanda Express.

* Invigdes 1903 med kunglig närvaro av Oscar II. Hit kom huvudstadens medborgare för att skicka brev, betala räkningar och skicka telegram. Den imponerande byggnaden är ett kulturarv, ritad av arkitekten Ferdinand Boberg. Den tidigare posthallen innanför entrén med marmorgolv och målade valv är döpt efter honom.

* 7A förfogar över 17 000 kvadratmeter i huset med flexibla lokaler för både kontor och konferens med möjligheter att anpassa ytan efter behov.

* I Posthuset erbjuds hyresgästerna möjlighet till:

– Flex Office, avskilda kontorsytor från 200 kvadratmeter och uppåt, för större företag som även är i behov av fullservice.

– Human Centric Workspace, arbetsplatser designade utifrån individens välmående och utveckling.

– Här finns uthyrningsbara kontor- och konferensytor till momsbefriade verksamheter.

– Möjlighet till konferens och event på totalt 3900 kvadratmeter på stadens mest centrala adress.

– Posthuset är en del av 7A Business Lounge, en av fyra möteslounger för kundbesök i Stockholms city.

FAKTA: 7A

Grundat 2006 av Fredrik Hultman och Bo Fuglsang, duon leder fortfarande företaget.

Erbjuder kontorslösningar, lounge samt lokaler för konferens och event.

Namnet kommer från företagets första kontorshotell på Strandvägen 7A. 

Posthuset är företagets fjärde anläggning. Sedan tidigare finns 7A på Strandvägen, Odenplan och Centralen.

Mer från 7A

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med 7A och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?