1515
Annons
Innehåll från 2SecureAnnons

2Secures visselblåsartjänst i kombination med utredningstjänster erbjuder en unik helhetslösning med rättssäkerheten i fokus

Nu stärker EU skyddet för visselblåsare genom ett nytt direktiv som ställer krav på företag och kommuner att tillhandahålla ett visselblåsarsystem senast 2021.

Med en säker och oberoende visselblåsarlösning ökar chanserna för ledningsgrupper och styrelser att få information om misstänkta oegentligheter i ett tidigt stadium. 

– För att upprätthålla en förtroendeingivande och effektiv visselblåsarfunktion bör ärenden handläggas och utredas av en oberoende part utan särintressen, som också kan garantera visselblåsarens anonymitet genom hela processen, säger Alexandra Sandberg, tjänsteansvarig för 2Secures visselblåsarlösning.

Genom 2Secures webbaserade lösning garanteras en säker och enkel tjänst årets alla dagar, dygnet runt. Fördelen med ett helt fristående webbaserat system är möjligheten till total anonymitet för den som lämnar uppgifter samt en enkel implementering. 

– Bibehållen rättssäkerhet i utredningar av visselblåsarärenden är avgörande. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning, där kunden inte behöver dela sin känsliga information med fler aktörer för att utreda ett ärende, då 2Secure tar ett helhetsansvar. Vår oberoende utredningsexpertis med erfarenhet från både polisen och privata näringslivet säkerställer att vi inhämtar, bearbetar samt analyserar bevis på ett rättssäkert sätt, både fysiskt och digitalt. All hantering av våra digitala bevis sker i vårt egna Digitala Forensiska Center. Målet är att kunna presentera ett så bra beslutsunderlag som möjligt för ledningen, berättar Alexandra Sandberg.

Fakta

2Secure är ett konsultbolag specialiserat på säkerhet, risk- och krishantering för privata och offentliga aktörer. Företaget har sedan starten 2006 varit en nyskapande och marknadsledande helhetsleverantör av professionell säkerhetsrådgivning och kvalificerade säkerhetstjänster. 2Secures största kundbas finns i Sverige, men bolaget arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder och ett väletablerat nätverk av samarbetspartners.

https://2secure.se/ 

 

Mer från 2Secure

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med 2Secure och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?