1515
RATOS: HL DISPLAY FÖRVÄRVAR CONCEPT GROUP

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Investeringsbolaget Ratos innehavsbolag HL Display förvärvar Concept Group som är en brittisk leverantör av butikslösningar och tjänster. Bolaget har 65 anställda och omsätter omkring 5,5 miljoner pund. Huvudkontor och produktionsanläggning ligger i Leeds.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Efter förvärvet kommer HL Display i Storbritannien att omsätta cirka 36 miljoner pund.

"Med ett starkt fotfäste i den brittiska dagligvaruhandeln, är Concept Group en viktig byggsten i vår strategi att stärka vår marknadsposition som den ledande leverantören av varuexponering och kommunikationslösningar för dagligvaruhandeln. Dessutom kommer Concept Groups träbearbetningskapabilitet och erbjudande till fristående handlare att stärka HL:s globala erbjudande", säger Björn Borgman som är vd för HL Display.

Ratos har en förväntan om att HL Display ska genomföra fler förvärv i framtiden, uppger Joakim Twetman som är affärsområdeschef för Industry på Ratos.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?