1515
HEALTHCARE DIREKT: ONCOPEPTIDES FOUC INFÖR BLODKONGRESSEN ASH

https://www.youtube.com/watch?v=al_6Dipv5IAimage

Här finns en <i>länk</i> till det senaste avsnittet av Healthcare Direkt.

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Healthcare Direkt är programmet där vi pratar om veckans händelser inom life science. I veckans avsnitt gästas vi av Oncopeptides forskningschef Jakob Lindberg som går in på vad bolaget ska presentera under den virtuella blodkongressen ASH som går av stapeln mellan den 5 till 8 december 2020. Han berättar också om vad som händer i bolaget inför det förestående beskedet från den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA.

Camurus drabbades av en oväntad försening efter att deras partner Braeburn fått ett svarsbrev från FDA kring sin marknadsansökan för Brixadi i USA. Den redan frostiga relationen mellan Camurus och Braeburn fick sig därmed en törn. Bolagets vd Fredrik Tiberg kommenterade för Nyhetsbyrån Direkt hur han ser på marknadspotentialen efter förseningen som av Carnegie uppskattas till mellan fyra till tolv månader.

I nyhetssvepet tar vi upp forskningsbolaget Rhovacs presentation under Aktiespararnas Stora aktiedag samt betydelsen av att bolagets läkemedelskandidat RV001 beviljats ett snabbspår i USA.

Diagnostestbolaget Immunovia är veckans förlorare efter att experter uttryckt skepsis gentemot bolagets diagnostest för tidig upptäckt av bukspottkörtelcancer, något som Dagens industri rapporterade på tisdagen den 1 december.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?