1515
Annons
SAFELLO: REDO INGÅ SAMARBETEN NÄR REGELVERK FINNS PÅ PLATS- VD

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Avanzas beslut att stoppa planerna på ett samarbete med Safello om kryptohandel är tråkigt, anser Safellos vd Frank Schuil.

Safello hoppas dock fortfarande kunna erbjuda kryptohandel till nätmäklarens kunder när EU:s regelverk Mica väl finns på plats, skriver Frank Schuil i en kommentar till Nyhetsbyrån Direkt.

"Redan innan avsiktsförklaringen ingicks med Avanza hade vi börjat att omdefiniera Safello Partner som nu är en tjänst, "Crypto-as-a-Service", som vänder sig till finansiella institutioner som vill kunna erbjuda krypto. Vi är med andra ord redo", skriver Frank Schuil.

Han uppger också att Safello även för dialog med andra potentiella parter, men att bolaget inte kan kommentera mer än så i dagsläget.

Sedan Safellos aktie noterades i maj förra året har kursen fallit brant. Noteringen gjordes till 13:50 kronor och på premiärdagen bytte aktien ägare till som mest 39:50 kronor.

På fredagen kostade aktien strax före stängning 4:54 kronor.

Har Safello varit för optimistiskt i sin kommunikation till marknaden?

"Många nynoterade bolag har haft det tufft på börsen i rådande klimat, framför allt tech-relaterade bolag. Vi försöker alltid att vara transparenta, balanserade och korrekta i våra uttalanden", skriver Frank Schuil.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera