1515
Annons
BÖRSVECKAN: KÖP ITAB, AXFOOD OCH BEWI, AVVAKTA NORVA24 OCH TOURN

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Börsveckan sätter köpråd på Itab, Axfood och Bewi i veckans utgåva men avvaktar med Clas Ohlson, Norva24 och Tourn.

Itab börjar bli klar med sin omvandling och besparingseffekterna kommer. Även om historiken är klen och omgivningen är mer utmanande i dag än för ett år sedan så lockar den låga värderingen till köp, enligt Börsveckan.

Axfood är en institutionsfavorit, och det på goda grunder. Bolaget har en solid verksamhet och aktien handlas till en välförtjänt premievärdering, skriver Börsveckan.

Norska förpacknings- och isoleringsbolaget Bewi hade ett starkt fjolår och värderingen framstår som attraktiv för Börsveckan som säger köp.

Börsnykomlingen Norva24, verksamt inom underjordisk infrastruktur, har backat rejält och övertygar inte riktigt, med svag marginaltrend och inte särskilt imponerande organisk tillväxt. Börsveckan anser att värderingen är rimlig givet riskerna och vill syna fler rapporter innan det kan bli ett köpråd.

Tourn, som sammanlänkar reklamköpare med bloggare, kan vara en vinnare. Men historiken inom sektorn är klen och det är tuff konkurrens. Även här vill Börsveckan se fler rapporter innan det kan bli tal om köpråd.

Clas Ohlson-aktien ger fin direktavkastning och passar bra in i en utdelningsportfölj men kurspotentialen är inte tillräckligt hög för att motivera köp, enligt Börsveckan som väljer att avvakta.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?