Annons
Transfer Group-bolag tar order på 150 personlarm
Transfer Groups dotterbolag Commuter Security har mottagit en order från Vallentuna och Täby kommun på initialt 150 personlarm. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det totala ordervärdet, som inkluderar installation och support, uppgår till cirka 2 miljoner kronor.

Larmen avser de befintliga personlarmen som Transfer Security-varumärket Amigo tillhandahåller. Under 2023 kommer dessa larm att uppgraderas till de nya LTE-larmen som bygger på helt ny teknik och som kommunicerar över 4G/5G.

"Vi är glada att kunna leverera ett brett erbjudande av både bevakningstjänster och larmövervakning till Vallentuna och Täby kommun. Ordern är ett resultat av ett starkt samarbete mellan CSG och Transfer Security och visar på koncernens breda erbjudande av säkerhetslösningar. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med kommunerna för att säkerställa deras säkerhet och trygghet", säger Jens Klevengård, försäljningsdirektör Transfer Group & Divisionschef Transfer Security.
Source: FinWire Smallcap
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera