1515
EVOLUTION: INGEN MINSKNING AV ANTAL SPELARE - DNB

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Att Europa börjar öppna upp efter coronanedstängingar har hittills inte påverkat antalet spelare för Evolution, skriver DNB Markets i en analys på onsdagen.

DNB har tidigare lyft ett varningens finger för att Evolution ska påverkas när marknader åter öppnar efter coronanedstängining. Men analyshusets egna mätningar av det genomsnittliga antalet spelare i Evolutions lobby visar på en tillväxt på 5 procent i maj och trenden har enligt DNB fortsatt in i juni.

"Medan det fortfarande är tidiga dagar för fullständiga återöppningar i Europa, har vi hittills inte lyckats se omvänd stanna-hemma-effekt i antalet spelare för Evolution, vilket vi anser är uppmuntrande", skriver DNB.

DNB behåller dock riktkursen 1.700 kronor med bibehållen köprekommendation. Aktien handlades högt upp inom OMXS30 på tisdagsmorgonen med en uppgång på 0,7 procent till 1.581.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?