1515
Annons
TWIIK: GÖR FÖRETRÄDESEMISSION AV UNITS 12,1 MLN KR

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Styrelsen för Twiik har beslutat om en företrädesemission bestående av units uppgående till 12,1 miljoner kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Teckningskursen uppgår till 3:60 kronor per unit, motsvarande 1:20 kronor per aktie.

Sammanlagt omfattas cirka 70 procent av företrädesemissionen av teckningsförbindelser och emissionsgarantier.

Aktieägare som är registrerade på avstämningsdagen den 3 juni erhåller en uniträtt. Två uniträtter berättigar till teckning av en unit, där varje unit består av tre aktier och tre teckningsoptioner av serie TO 2. Varje teckningsoption av serie TO 2 innebär en rätt att teckna en ny aktie.

Vid överteckning har styrelsen möjlighet att besluta om en övertilldelning motsvarande högst 20 procent av erbjudandet.

Aktieägare som inte deltar i företrädesemissionen drabbas initialt av en utspädning på 60,0 procent, om samtliga teckningsoptioner av serie TO 2 utnyttjas innebär det ytterligare en utspädning om cirka 37,5 procent. Vid fullt utnyttjande av övertilldelningsoptionen kommer aktieägare som inte deltar i emissionen drabbas av en initial utspädning motsvarande 10,7 procent, följt av ytterligare 39,1 procent vid fullteckning av teckningsoptioner av serie TO 2.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera