1515
EVOLUTION: FÖRVÄRVAR DIGIWHEEL FÖR 1 MLN EUR (NY)

(Lägger till: Kommentar från ir-chef i femte stycket)

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Evolution har ingått avtal om att förvärva Digiwheel som utvecklar en HD-teknik för roulette och lyckohjul för en kontant köpeskilling om 1 miljon euro.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Evolution kommer även att erlägga en tilläggsköpeskilling baserad på Digiwheels nettoresultat det tredje året efter slutförandet av affären.

DigiWheels produkt är en helt unik 360 graders fullt "roterande hjul i HD som kan användas som ett livekasinospel. Det snurrande hjulet utgörs av en HD-skärm som kan operera alla typer av lyckohjulsspel inklusive Evolutions hela hjulbaserade game-show-innehåll", skriver bolaget.

Digiwheel har inte börjat försäljning i större skala och beräknas inte ha någon omedelbar effekt i resultaträkningen för Evolution, skriver bolagets ir-chef Jacob Kaplan i en kommentar till Nyhetsbyrån Direkt.

"Affären är ett sätt för oss att förvärva en intressant teknik för våra framtida produkter", skriver han.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?