1515
Annons
BÖRSVECKAN: KÖP HUSQVARNA, H&M, MEKO, KOPPARBERGS OCH CAMURUS

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Börsveckan ger köpråd för Husqvarna, H&M, Mekonomen, Kopparbergs och Camurus i den senaste utgåvan av tidningen. För Corem, Pandox och Volati blir rådet avvakta.

Börsveckan menar att Husqvarna är attraktivt värderat, samtidigt som direktavkastningen börjar närma sig 4 procent. Med Investor som huvudägare finns också en garant i tuffa tider. Rådet blir köp.

Kriget i Ukraina och inflationen har fått hushållen att bli försiktiga och därmed har förväntningarna på H&M minskat markant. Förra veckans rapport visade dock att klädbolaget har bra motståndskraft, skriver tidningen och stämplar H&M-aktien med köp.

Börsveckan menar att nedgången för Mekonomen i år är omotiverad mot bakgrund av stigande lönsamhet, låg skuldsättning och chans till starkare servicemarknad. Rekommendationen sätts till köp.

Ur ett historiskt perspektiv har Kopparbergs utvecklats väl rent operativt. Informationsgivningen är dock klen men Börsveckan lockas av den ocykliska profilen och rekommenderar köp.

Det första kvartalet blev en ny milstolpe för Camurus då bolaget vände till vinst. Om/när Brixadi blir godkänt kan det betyda ett hack uppåt igen i tillväxtkurvan, enligt analysen. För den riskvillige blir rådet köp.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera