1515
Annons
JM: GODA MÖJLIGHETER ÖVERTRÄFFA MÅLNIVÅ PRODSTARTER ENL VD

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) JM har noterat en fortsatt hög efterfrågan under det tredje kvartalet med goda prisnivåer på alla marknader.

Det skriver vd Johan Skoglund i delårsrapporten.

Under kvartalet startade JM 817 bostäder, att jämföra med analytikernas förväntningar om 914 produktionsstartade bostäder. Enligt JM-chefen var antalet startade bostäder i linje med årsplaneringen.

"Vi bedömer den underliggande efterfrågan för bostäder på våra marknader som fortsatt god. Boknings- och försäljningsnivån är hög i den pågående produktionen av bostäder på samtliga våra marknader. Detta ger fortsatt bra förutsättningar för produktionsstarter och stabilt kassaflöde framöver", skriver han.

Förutsatt att marknaden är fortsatt positiv bedömer JM att möjligheten att överträffa målnivån om 3.800 produktionsstartade bostäder under 2021 är god. Hittills under året har JM produktionsstartat 2.544 bostäder.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?