Annons
ONCOPEPTIDES: RESULTATET EFTER SKATT BLEV -88,4 MLN KR 3 KV

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Läkemedelsbolaget Oncopeptides redovisar ett resultat efter skatt på -88,4 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2022 (-778). Resultatet per aktie uppgick till -1:00 kronor (-10:33).

Rörelseresultatet blev -88,9 miljoner kronor (-339).

Nettoomsättningen uppgick till 0 miljoner kronor (54,3).

Kassaflödet från den löpande verksamheten var -70,8 miljoner kronor (-337) med likvida medel om 427 miljoner kronor (671) vid rapportperiodens utgång.

"Trots att majoriteten av ODAC-panelen ansåg att Ocean inte bekräftade en gynnsam nytta-riskprofil för melflufen i den nuvarande indikerade patientgruppen, så är vi uppmuntrade att fortsätta att argumentera för betydelsen av den åldersrelaterade interaktionen mellan immunmodulerande läkemedel och överlevnad", skriver Jakob Lindberg i vd-ordet av rapporten.

Han nämner även att extra bolagsstämma har bemyndighat styrelsen att fatta beslut om en nyemission av aktier fram till nästa årsstämma. Detta uppges öka flexibiliteten.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera