1515
HEALTHCARE DIREKT: INTERVACC OM DISTRIBUTIONSAVTALET MED DECHRA

https://www.youtube.com/watch?v=Omte5PAeHZUimage

Här finns en <i>länk</i> till det senaste avsnittet av programmet.

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Healthcare Direkt är programmet där vi pratar om veckans händelser inom life science. I veckans avsnitt gästas vi av Andreas Andersson, vd på Intervacc som går in på bolagets femåriga distributionsavtal i Europa med Dechra Pharmaceuticals. Pris och villkor för avtalet, marknadsstorlek för vaccinet mot hästkvarka samt tidsplanen till marknad är något av det vi tar upp under intervjun.

Xspray Pharma presenterade under den gångna veckan utfallet för sina bioekvivalensstudier för produktkandidaten Hynap-Dasa. Vi tar vd, Per Andersson på pulsen om vägen framåt för projektet.

I nyhetsdelen av programmet tar vi upp de senaste nyheterna inom vaccin mot covid-19 och den paus som den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA har satt på Johnson & Johnsons vaccin mot covid-19 för att utreda en eventuell koppling av sällsynta biverkningar i form av blodproppar.

Aegerbio har utvecklats till en börskomet efter sedan bolaget listades på First North i Stockholm i mitten på 2020. Nu står diagnostikbolaget inför en lansering av ett salivbaserat snabbtest för covid-19.

Under nästa vecka drar rapportsäsongen igång på allvar. Medicinteknikbolaget Getinge är tidigt ute med att rapportera på tisdagen den 20 april. Vi diskuterar förväntningarna inför rapporten och konkurrenten Drägerwerks preliminära siffror som överträffade bolagets egna förväntningar.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?