1515
H&M: MARGINELL ÖKNING ANTAL STÄNGDA BUTIKER, NU CA 1.650 (R)

(Rättar: i rubrik och text, jämfört med förra torsdagen rör det sig om en ökning)

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Antalet tillfälligt stänga butiker inom H&M-gruppen på grund av coronapandemin har ökat marginellt den senaste veckan. I dagsläget rör det sig om cirka 1.650 butiker jämfört med cirka 1.600 stycken förra torsdagen.

"Majoriteten av de butiker som är öppna har fortsatta restriktioner som till exempel begränsade öppettider, antal kunder i butik och butiksyta, vilket påverkar kundtrafiken", uppger H&M-gruppens pressavdelning i ett mejl till Nyhetsbyrån Direkt.

I ett tidigare telegram på torsdagen skrev Direkt att antalet stänga butiker minskat marginellt den senaste veckan och en jämförelse gjordes då med drygt 1.700 stycken förra torsdagen. Uppgiften om drygt 1.700 butiker härstammade från dagarna innan förra torsdagen, uppger nu bolaget.

Som mest under pandemins första våg hade H&M-gruppen i mitten av april ungefär 4.000 butiker, av totalt cirka 5.000, tillfälligt stängda.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?