1515
Annons
RANDVIKEN: LÄMNAT LOGGBOK TILL EBM, BOLAGET EJ MISSTÄNKT - VD

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Randviken Fastigheter har kontaktats av Ekobrottsmyndigheten, EBM, och hjälpt myndigheten med information. Bolaget självt är dock inte föremål för någon misstanke.

Det säger Randvikens vd Gustaf Segerborg till Nyhetsbyrån Direkt.

På tisdagen rapporterade Expressen om att tre direktörer gripits misstänkta för "grovt insiderbrott" vid en razzia av EBM tidigt på tisdagsmorgonen.

Under onsdagen fick Nyhetsbyrån Direkt tips om att razzian skulle kunna ha kopplingar till Randviken Fastigheter.

"Vi har inte drabbats av någon razzia. Däremot har vi fått frågan från Ekobrottsmyndigheten om att lämna ut en loggbok", säger Gustaf Segerborg och fortsätter:

"De (EBM, reds anm) bad oss om en loggbok och det har vi gett dem. Sedan sade de att det inte finns någon misstanke mot oss som bolag eller mot någon som är anställd hos oss."

Han vill inte kommentera vilken tidpunkt den aktuella loggboken avsåg och tillägger att han vet "lika lite som alla andra" om vad EBM:s förfrågan avser.

"Det är någon som har handlat i vår aktie och jag vet inte vem. Det enda jag vet är att det är ingen i vårt bolag som är misstänkt för någonting, eller i vår styrelse", säger han.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?