1515
Annons
PM NYHETER I KORTHET ONSDAG 6 OKTOBER

BENSINFÖRBUD. Naturskyddsföreningen vill förbjuda försäljningen av fossila bränslen från 2030. (SvD)


VIRUS. Ledarna i Kina kan ha känt till spridningen av ett nytt coronavirus nästan sex månader innan de första fallen i Wuhan. (DI)


AMF. Riskfyllda investeringar i onoterade tillgångar är en växande verksamhet för försäkrings- och pensionsjätten AMF. De senaste veckorna har pensionsbolaget uppmärksammats för flera investeringar utanför börsen, bland annat i den nya Abba Showen. (DI)


SHB. I Handelsbankens styrelse har tre personer dispens från FI för att få ha fler uppdrag utöver det på banken. Detta trots ett kursfacit om minus 30 procent sedan 2015. (DI)


VOLVO. Analytiker varnar för att AB Volvo kan få svårt att öka produktionen av lastbilar under det andra halvåret. "/.../Det kommer att se betydligt bättre ut för Volvo i det tredje kvartalet än för konkurrenterna, men jag tror att det blir svårt att öka produktionen under det andra halvåret gentemot det första", säger Björn Enarson på Danske Bank. (DI)


ATTENDO. 22 procent av personalen på Stockholms äldreboenden är ovaccinerade. Vårdbolaget Attendo hävdar att man vänder på varenda sten för att få medarbetarna som inte vaccinerat sig mot covid att ta steget. (DI)


EMBRACER. Gamingbolaget Embracer ser återigen intressant ut efter att aktien tappat cirka 40 procent sedan toppnoteringen i maj, skriver DI:s Johan Wendel i en analys. (DI)Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?