Annons
ALLEIMA: TECKNAR RAMAVTAL MED PETROBRAS KRING OCTG-RÖR

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Stålbolaget Alleima kommer som en del av alliansen med Tenaris att vara leverantör av så kallade OCTG-rör (Oil Country Tubular Goods) i ett nytt långsiktigt ramavtal mellan Tenaris och Petrobras. Ramavtalet för leveranserna från Alleima under en treårsperiod har ett uppskattat värde på upp till 1,3 miljarder kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet omfattar leveranser till Brasilien under tre års tid. Rören kommer att användas i slutkundens olika prospekterings- och produktionskällor (E&P) offshore. Den första ordern väntas under första halvåret 2023.

"Vi är mycket glada över att ha tilldelats detta kontrakt och att säkra ett långsiktigt leveransavtal gentemot Petrobras, genom vårt partnerskap med Tenaris. Våra OCTG-rör passar perfekt för detta projekt, med sin höga mekaniska hållfasthet och utmärkta korrosionsbeständighet", säger Nigel Haworth som är verksamhetschef för affärsenheten Energy vid Alleima.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera