1515
BTS: KÖPER BOLAG I SPANIEN MED INTÄKTER CA 6,5 MLN EUR 2020

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) BTS förvärvar Barcelonabaserade bolaget Netmind SL, som erbjuder utbildningar och konsulttjänster för att hjälpa sina kunder att förändra arbetsmetoder för att lyckas med implementering av digitala och agila strategier.

Under 2020 uppgick Netminds sammanlagda intäkter till cirka 6,5 miljoner euro.

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Förvärvet av Netmind gör det möjligt för BTS att avsevärt stärka sin ställning på de spansktalande marknaderna. Med sitt fokus på digitala och agila förändringslösningar kompletterar Netminds erbjudande BTS, som därmed stärker sin position för fortsatt tillväxt i Spanien och på andra marknader", skriver BTS.

Förvärvet, som genomförs med omedelbar verkan, inkluderar en initial kontant köpeskilling samt därutöver en nyemission av BTS-aktier om 0,5 miljoner euro. Ytterligare köpeskillingar kommer att betalas ut under 2023-2025 förutsatt att Netmind uppfyller specifika mål 2022-2025.

Netmind kommer att integreras inom BTS Other Markets, men dess tjänster kommer också att säljas och utföras via BTS USA och BTS Europa.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?